Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - Dinamo, dezastru pentru Victor Becali. Impresarul s-a făcut de ruşine la scouterii chemaţi

Steaua - Dinamo, dezastru pentru Victor Becali. Impresarul s-a făcut de ruşine la scouterii chemaţi

Steaua - Dinamo, dezastru pentru Victor Becali. Impresarul s-a făcut de ruşine la scouterii chemaţi
Sursa foto: victor becali
11 Mai 2009   •   11:33

Derby-ul campionatului s-a jucat mai mult în tribune decât pe teren. Reţetă a eşecului pentru impresari care, dorind să atragă cumpărărorii de jucători în România, au lăudat derby-ul şi au chemat scouterii cluburilor europene. Ţeapă, însă, deoarece aceştia au plecat fără să remarce vreun jucător, dezamăgiţi de drumul făcut fără rost, iar Victor Becali s-a făcut de ruşine.
"A fost cel mai slab meci dintre cele două echipe pe care l-am văzut de când sunt eu în fotbal. Spectacol a fost cât de cât doar în tribune, pe teren nu am văzut nimic. Am avut invitaţi din marile campionate ale Europei, însă nu au avut ce să vadă. Ce să le mai spun, pur şi simplu, din politeţe, oamenii nu mi-au spus nimic dupa meci; pe cine sa remarce? Au plecat în tăcere, asta explică totul, cuvintele sunt de prisos", s-a plâns Victor Becali în ziarul Ring.
Impresarul consideră că lucrurile sunt departe de a fi decise în Liga I, unde consideră că situaţia va fi mult mai clară peste încă trei etape:
"Cred că acest campionat se va decide în penultima etapă cu toate că unele lucruri pot rămâne neclare până în ultima. Sper sa vedem şi meciuri mai spectaculoase în aceste ultime etape, nu ce am văzut vineri seară în Ghencea. Dinamo, Urziceni şi Timişoara se bat pentru titlu", a chinchis Victor Becali.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Victor Becali steaua Dinamo
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close