Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua este cu un picior în grupele Europa League, după 3-0 cu Saint Patrick's

Steaua este cu un picior în grupele Europa League, după 3-0 cu Saint Patrick's

Steaua este cu un picior în grupele Europa League, după 3-0 cu Saint Patrick's
20 Aug 2009   •   22:52

Atmosferă tristă în Ghencea, Steaua ispăşindu-şi prima etapă de suspendare din cele două dictate de UEFA după bannerul afişat de galerie la meciul cu Ujpest. Chiar şi fără spectatori în tribună, trupa lui Bergodi a luat, cu mici excepţii, partida pe cont propriu şi a obţinut o victorie concludentă, scor 3-0, care îi asigură practic accesul în grupele Europa League.

După o primă repriză fără goluri, Steaua s-a dezlănţuit în partea a doua, atunci când Bănel Nicoliţă şi Bogdan Stancu, de două ori, au stabilit scorul final al întâlnirii. Pe finalul meciului, Cristiano Bergodi l-a trimis pe teren şi pe portughezul Tininho, care astfel a debutat în tricoul roş-albastru.

La finalul partidei, fundaşul lui Saint Patrick's, Jamie Harris, a lăudat prestaţia trupei lui Bergodi, însă a anunţat că el şi colegii săi încă nu şi-au luat gândul de la calificare. ?3-0 este un rezultat extrem de greu de remontat, însă fotbalul e plin de surprize, nu se ştie niciodată. Oricum, cert e că Steaua este cea mai bună echipă pe care am întâlnit-o vreodată?, a spus Harris.

Bergodi în schimb s-a declarat nemulţumit de prestaţia elevilor săi, mai ales în prima repriză. ?Am obţinut un rezultat foarte bun, sunt mulţumit de scor, dar mai puţin mulţumit de joc, mai ales de cel din prima repriză. În repriza a doua am evoluat mai bine, am marcat goluri după acţiuni frumoase. Calificarea nu s-a tranşat?, a spus Bergodi.


Steaua - Saint Patrick's 3-0 (final)

Minutul 4 - Kapetanos are prima ocazie a meciului, dar luftează în interiorul careului.

Minutul 14 - Surdu conduce un contraatac periculos, îi pasează lui Nicoliţă, dar Rogers iese la timp din poartă pentru a-l bloca pe stelist.

Minutul 23 - Partridge şutează de la marginea careului în forţă, însă Tătăruşanu se poate considera norocos pentru că şutul a trecut pe lângă poartă.

Minutul 36 - Rogers scoate lovitura de cap a lui Nicoliţă, după centrarea lui Ochiroşii.

Minutul 56 - Bănel Nicoliţă şutează din unghi, pe colţul lungi şi deschide scorul pentru Steaua.

Minutul 65 - Bogdan Stancu înscrie după o pasă scurtă a lui Bănel Nicoliţă în careu.

Minutul 77 - O'Connor are ocazia să înscrie un important gol în deplasare, însă şutul său de la 16 metri trece pe lângă poartă. Tătăruşanu nu a schiţat niciun gest.

Minutul 81 - Surdu intră în careu, îi pasează lui Stancu, iar acesta pune latul şi face 3-0.

Fluier final. Steaua a câştigat meciul cu 3-0!

Antena3.ro

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close