Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua face remiză cu Pandurii și Astra Giurgiu e noua campioană a României

Steaua face remiză cu Pandurii și Astra Giurgiu e noua campioană a României

Steaua face remiză cu Pandurii și Astra Giurgiu e noua campioană a României
01 Mai 2016   •   22:31

Astra Giurgiu este virtual campioană a României la fotbal, după ce Steaua Bucureşti a terminat la egalitate cu Pandurii Târgu Jiu, scor 1-1 (0-0), duminică seara, pe Arena Naţională din Capitală, în etapa a noua din faza play-off a Ligii I de fotbal, scrie agerpres.ro.

Steaua a făcut un joc modest şi nu a reuşit să se impună, dar şi-a asigurat locul al doilea în clasament.

Pandurii a deschis scorul prin golgheterul Ioan Hora (60), dar Steaua a egalat şase minute mai târziu, prin Gabriel Enache, în faţa a 4.000 de spectatori. Steaua are doar o victorie în ultimele patru partide.

Astra va sărbători luni titlul, la Giurgiu, la meciul cu Dinamo. Astra, club înfiinţat în 1921 la Ploieşti, s-a mutat în 2012 la Giurgiu, iar acesta este primul titlu de campioană naţională la fotbal. Steaua cucerise titlul naţional în ultimii trei ani.

"Nu am trăit astfel de momente, este pentru prima oară în viață, e ceva extraordinar, este meritul jucătorilor, este un moment pe care trebuie să-l sărbătorim, chiar dacă mâine avem meci. Am format un grup puternic și cred că această campioană nu poate fi pusă la îndoială. Eu cred că Astra Giurgiu a practicat cel mai bun fotbal în acest an. Este meritul băieților, iar într-un colțișor de pagină va fi scris și numele meu", a declarat antrenorul Astrei Giurgiu, Marius Șumudică.

×
Subiecte în articol: steaua Astra Giurgiu
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close