Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - FC Timişoara 3-3. Remiza de infarct din Ghencea duce CFR Cluj aproape de titlu (VIDEO)

Steaua - FC Timişoara 3-3. Remiza de infarct din Ghencea duce CFR Cluj aproape de titlu (VIDEO)

Steaua - FC Timişoara 3-3. Remiza de infarct din Ghencea duce CFR Cluj aproape de titlu (VIDEO)
Sursa foto: pantelis kapetanos
25 Apr 2010   •   22:23

Steaua şi Timişoara au încheiat la egalitate o partidă cum rar se vede în fotbalul românesc şi nu numai. Scorul final a fost 3-3, iar evoluţia scorului a fost una halucinantă, atât Steaua cât şi Timişoara dând pe final impresia că şi-au asigurat toate cele trei puncte. Marea câştigătoare a meciului, însă, este CFR Cluj care se distanţează la şase puncte în faţa primei urmăritoare, Urziceni, cu cinci etape înainte de final.
Un meci de mare importanţă pentru soarta titlului de campioană şi pentru cea a locului II, Steaua - Timişoara se anunţa o confruntare foarte fierbinte, atât pe teren cât şi în tribune. Steaua avea nevoie de victorie pentru a rămâne în coasta CFR-ului, la patru puncte, iar suporterii anunţau un vacarm fără precedent şi iadul pe pământ pentru patronul Gigi Becali. Lucrurile nu au arătat tocmai aşa, iar steliştii au jucat într-o atmosferă favorabilă echipei, cu care nu se mai întâlniseră de multe luni.
Steaua a început foarte ofensiv meciul şi şi-a creat o mulţime de ocazii la poarta lui Taborda. Minutul 32 a adus deschiderea scorului pentru Steaua. După o centrare din lovitură liberă a lui Nicoliţă deviată de Curtean, mingea a ajuns la Pawel Golanski. Polonezul i-a răsplătit pe suporteri pentru manifestarea de afecţiune de după moartea preşedintelui Kaczynski şi a marcat, aruncând tribunele în aer.
Steaua - Timişoara 1-0. Gol Golanski

Timişoara a scăpat fără alte goluri luate până la pauză şi a ieşit de la cabine mult mai stăpână pe sine. De altfel, bănăţenii au şi egalat în minutul 50 prin Răzvan Cociş, care a reuşit astfel primul său gol în Liga I. Internaţionalul român a scăpat singur pe contraatac după pasa lui Goga şi nu l-a iertat pe Zapata.
Steaua - Timişoara 1-1. Gol Cociş

Steaua a dat impresia că are meciul sub control şi a preluat din nou conducerea în minutul 81. Karamyan a obţinut un penalty iar Kapetanos a transformat, dând impresia că Steaua va ieşi învingătoare.
Steaua - Timişoara 2-1. Gol Kapetanos

Sfârşitul halucinant de meci nu îşi consumase, însă, decât primul act. Timişoara a avut o revenire de senzaţie. Mai întâi, Cosmin Contra a egalat la 2 în minutul 86, după un fault în careu al cipriotului Parpas.
Steaua - Timişoara 2-2. Gol Contra

Lucrurile au luat-o razna în Ghencea în minutul 98, când Contra a mai înscris o dată, din lovitură liberă, şi a dus scorul la 3-2 pentru FC Timişoara. În acel moment, tribuna stelistă nu a mai suportat tensiunea şi a erupt. Suporterii s-au luat la bătaie între ei în tribune, au aruncat cu petarde şi cu scaune.
Steaua - Timişoara 3-2. Gol Contra

Pentru ca meciul să fie nebunesc până la capăt, Steaua a scos şi ea ultimul as din mânecă, iar fundaşul Jelev a înscris pentru a doua oară în acest meci. Bulgarul a dus scorul la 3-3 în prelungiri, când nu se mai aştepta nimeni, şi a stabilit un scor final care nu ajută pe nimeni în afară de CFR Cluj.
Steaua - Timişoara 3-3. Gol Jelev

Rezultatul este mană cerească pentru formaţia din Gruia, care, cu 59 de puncte, conduce detaşat în Liga I cu cinci etape înainte de final. Unirea Urziceni mai păstrează şanse teoretice la titlu, fiind la şase puncte în spate, în timp ce Steaua şi FC Timişoara urmează cu 52, respectiv 51 de puncte.
Formaţiile de joc:
Steaua: Zapata - Golanski, Parpas, Jelev, Petre Marin - Nicoliţă, Ov. Petre, Pleşan, Arm. Karamyan - Stancu, Kapetanos
Rezerve: Tătăruşanu, Emeghara, Tănase, Toja, Baciu, Surdu, Art. Karamyan
FC Timişoara: Taborda - Bonfim, Mera, Cisovsky, Sepsi - Cociş, Bourceanu, Dede, Contra - Curtean, Goga
Rezerve: Pantilimon, Luchin, Maxim, Claudiu Ionescu, Kozak, Nibombe, Magera
Antena3.ro

×
Parteneri
A murit Costel Corduneanu, chiar pe masa de operatie
x close