Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua îi mai dă o lovitură lui Dinamo: L-a transferat pe Paul Pârvulescu

Steaua îi mai dă o lovitură lui Dinamo: L-a transferat pe Paul Pârvulescu

Steaua îi mai dă o lovitură lui Dinamo: L-a transferat pe Paul Pârvulescu
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.T.    |    04 Ian 2012   •   21:48

Steaua i-a dat o nouă lovitură marii rivale Dinamo, după ce a anunţat că l-a transferat pe Paul Pârvulescu, de la Gaz Metan Mediaş.

Mijlocaşul de 23 de ani, care a declarat în mai multe rânduri că este fanul alb-roşilor şi pe care Dinamo a încercat să-l achiziţioneze în ultimii doi ani, este al doilea jucător dorit în Ştefan cel Mare care ajunge la Steaua în această iarnă, după Alexandru Chipciu.

FC Steaua Bucureşti anunţă că fotbalistul Paul Pârvulescu (23 de ani) a semnat astăzi cu echipa roş-albastră. Jucătorul care a evoluat la Gaz Metan Mediaş a parafat un contract pe o perioadă de 5 ani cu echipa noastră. FC Steaua Bucureşti îi urează lui Paul Pârvulescu mult succes în tricoul roş-albastru”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial al Stelei.

Sunt foarte fericit pentru alegerea făcută. Tot timpul mi-am dorit să ajung la un club mare şi sunt foarte bucuros că am ajuns aici. De acum înainte, totul va depinde de mine şi de evoluţiile mele. Sunt convins că fanii mă vor primi foarte bine la echipă”, a fost pima declaraţie a lui Pârvulescu în calitate de jucător al roş-albaştrilor.

Gigi Becali a explicat că unul dintre motivele achiziţionării lui Pârvulescu a fost dorinţa sa de a câştiga un război personal cu Nicolae Badea, omologul său de la Dinamo.

Am vrut să dau o lecţie, dar nu celor de la Dinamo, ci lui Badea, pentru că trimitea în continuare oferte la Braşov pentru Chipciu, chiar dacă era jucătorul nostru. Am vrut să fim egali şi Pârvulescu a semnat pe 5 ani cu Steaua”, a spus Becali la sport.ro.

De asemenea, finanţatorul roş-albaştrilor a adăugat că a plătit celor de la Gaz Metan 1 milion de euro în schimbul jucătorului şi că interesul pentru Sepsi nu mai este de actualitate, chiar şi în cazul plecării lui Iasmin Latovlevici la St. Etienne, Pârvulescu putând evolua şi ca fundaş stânga.

Paul Pârvulescu a debutat în Liga I pe 9 august 2008, în meciul Gaz Metan Mediaş - FC Timişoara 5-1 şi a adunat 85 de prezenţe în campionat, unde a marcat de opt ori. Noul jucător al Stelei a strâns şi 10 meciuri în naţionala de tineret a României.


×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close