Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua îi oferă 120.000 de euro pe an lui Sânmărtean: "Ar fi un pas uriaş pentru mine"

Steaua îi oferă 120.000 de euro pe an lui Sânmărtean: "Ar fi un pas uriaş pentru mine"

Steaua îi oferă 120.000 de euro pe an lui Sânmărtean: "Ar fi un pas uriaş pentru mine"
23 Iun 2009   •   16:36

Patronul Stelei, Gigi Becali, a aflat de la vărul său, Ioan Becali, că Lucian Sânmărtean are o clauză de doar 50.000 de euro la Gloria Bistriţa, astfel că mijlocaşul este pe cale să ajungă în Ghencea. "O voi plăti imediat, e o sumă mică", a declarat Becali, lucru confirmat şi de Jean Pădureanu.

Sânmărtean a aflat şi el din presă că e dorit de Steaua, însă a declarat că nu l-a contactat nimeni. Jucătorul ar fi tentat pe plan profesional de un transfer, dar spune că nu cariera este totul. "Contează şi partea financiară, evident! Dar o să iau o decizie abia după ce voi discuta cu domnul Becali, în funcţie de oferta pe care mi-o va face", a declarat Sânmărtean pentru Gazeta Sporturilor.

Becali a anunţat că salariul pe care îl va primi mijlocaşul va fi dublu faţă de cel de la Gloria Bistriţa. "Îi ofer 120.000 de euro pe an şi un contract pe doi ani", a spus Becali.

Venirea mijlocaşului bistriţean va spori concurenţa pe postul de mijlocaş central ofensiv, notează Gazeta Sporturilor. Aici, Bergodi îi va avea pe Toja, Sânmărtean şi Andrei Ionescu. Dintre aceştia, ca titular va evolua probabil doar unul, pentru că celălalt mijlocaş central va fi un fotbalist cu profil defensiv.

Sânmărtean a mai negociat un transfer şi la CFR Cluj în urmă cu câteva zile, însă nu s-a înţeles în privinţa contractului, după cum a declarat chiar el pentru sursa citată.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic lângă Mănăstirea Voroneț! Există risc de extindere
x close