Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua învinge cu 5-0 pe Unirea Urziceni şi urcă pe locul 4

Steaua învinge cu 5-0 pe Unirea Urziceni şi urcă pe locul 4

Steaua învinge cu 5-0 pe Unirea Urziceni şi urcă pe locul 4
05 Apr 2011   •   22:20

Steaua mai ştie şi să câştige. Echipa din Ghencea a învins cu 5-0 pe Unirea Urziceni într-un meci din etapa a 24-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Geraldo Alves, de două ori, Bănel Nicoliţă, Dică, din penalty, şi Burdujan.

 
Elevii lui Cârţu au început tare şi s-au desprins încă din primele zece minute. Mai întâi, Surdu, plecat dintr-o poziţie clară de offside, a făcut o cursă pe partea stângă şi a centrat în faţa porţii, de unde Bănel Nicoliţă a marcat fără probleme, pentru ca portughezul Geraldo să ducă scorul la 2-0 cu un şut puternic din interiorul careului.
 
Cu un avans liniştitor încă din start, Steaua a jucat relaxat şi a continuat să controleze autoritar jocul în faţa unei echipe care pare, cu fiecare etapă care trece, tot mai resemnată cu retrogradarea. Dominarea roş-albaştrilor nu a mai adus însă prea multe ocazii la poarta Unirii, doar marinescu şi Dică, de două ori, fiind aproape de un nou gol.
 
Aspectul partidei a rămas neschimbat şi după pauză, Bilaşco şi Bănel Nicoliţă trecând pe lângă un noul gol încă din minutul 49. A fost nevoie însă de pătrunderea unui fundaş, respectiv Gardoş, pentru ca Steaua să reuşească din nou să înscrie.
 
Tânărul internaţional a fost faultat în careu după o acţiune personală curajoasă, iar Dică a transformat penaltyul şi a înscris primul său gol de la revenirea în Ghencea. După ce Onofraş a irosit o altă oportunitate importantă, Geraldo a reuşit dubla cu o lovitură de cap în urma unui corner executat de Brandan.
 
Roş-albaştrii nu au avut milă de adversari şi au marcat şi a cincea oară, printr-un alt jucător venit în această iarnă, Burdujan finalizând calm o pasă primită de la Brandan. Pentru ca dezastrul ialomiţenilor să fie complet, cel mai experimentat jucător al lor, Epaminonda Nicu, a fost eliminat în minutul 90.
 
Steaua obţine prima victorie după două remize consecutive, face 40 de puncte şi urcă pentru moment pe locul 4. De cealaltă parte, Unirea ajunge la a şaptea înfrângere la rând şi rămâne pe penultimul loc în clasament.
 
Steaua: Tătăruşanu - Bonfim, Martinovic, Geraldo (Latovlevici 78), Brandan - Nicoliţă, Gardoş, Marinescu - Dică - Bilaşco (Burdujan 65), Surdu (Onofraş 46)
 
Unirea: Curcă - E. Nicu, Teuşan, M. Ioniţă, Senin - G. Marcu, Tobă, Muzac (Pădureţu 60), Ţene (Lupu 25), Buşcă (Blay 58) - Ad. Mihalcea.

×
Subiecte în articol: steaua Unirea Urziceni Liga I
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close