Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua învinge U. Craiova cu 2-1 şi visează la Europa League (VIDEO)

Steaua învinge U. Craiova cu 2-1 şi visează la Europa League (VIDEO)

Steaua învinge U. Craiova cu 2-1 şi visează la Europa League (VIDEO)
29 Mai 2009   •   22:56

Steaua-Universitatea Craiova nu a fost meciul tribunelor, nu vineri seara, dar a fost meciul în care s-a jucat fotbal. Animate de acelaşi obiectiv, Europa League, cele două echipe au reuşit să găsească motivaţia pentru un joc pus pe faze spectaculoase şi goluri.
Partida care se desfăşura cu porţile închise era ultima şansă a Stelei de a mai spera la prezenţa într-o competiţie europeană, pe când Universitatea Craiova urmărea menţinerea pe o poziţie favorabilă accederii în noua formulă a Cupei UEFA.
Campioane la ratări în această ediţie de Liga I, cele două grupări au găsit poarta, destul de repede am putea spune, Toja deschizând scorul în minutul 18, în urma unei pase venite de la Dayro Moreno.
Nestinghetită de suporterii stelişti, Craiova nu se pierde cu firea, astfel că familia Costea îşi pune amprenta încă o dată asupra unei partide. Florin execută, în minutul 21, o lovitură liberă de la 25 de metri şi mingea se plimbă, pentru spectacol, din bară în plasa porţii lui Zapata.
Jocul părea că nu-ţi lasă timp să te dezmeticeşti, pentru că golul trei surprinde prin prezenţă şi ar fi fost consemnat sigur şi pe tabelă dacă autorul, Dayro Moreno, nu ar fi fost totuşi surprins în poziţie de ofsaid de tuşierul grec.
Dayro Moreno şi Bănel Nicoliţă s-au mai aflat în poziţii favorabile de gol în prima repriză, însă Bornescu sau imprecizia execuţiilor steliştilor au decăzut ocaziile la nivel de "faze de joc".
Repriza a doua a debutat cu o greşeală a lui Găman, care din lipsa unei comunicări cu Bornescu a fost aproape de a-şi introduse mingea în poartă. Minutele 63 şi 74 au oferit câte o bară transversală-erou de joc, mingile şutate de Dilevski şi Sekely negăsind spaţiul porţii.
Steaua reuşeşte să câştige graţie golului marcat de Bogdan Stancu în minutul 80, după o centrare a lui Nicoliţă. Acest meci este dreptul Stelei la speranţă pentru Europa League.

Echipele
Steaua: Zapata - Golanski, Ghionea, Goian, P. Marin - Nicoliţă, Tiago, Toja, Semedo - Dayro Moreno, B. Stancu
Rezerve: Lungu, Baciu, Ogăraru, Bicfalvi, Szekely, Pleşan, Lovin

U. Craiova: Bornescu - Dănănae, Găman, D. Stoica, Rose - Prepeliţă, Dilveski, Şoavă - Njock, Wobay, Fl. Costea
Rezerve: Merlier,R. Barbu, Gîngioveanu, Bărboianu, Baird, Dina, M. Costea








Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Universitatea Craiova
Parteneri
Primarul din Spanțov, prima reacție despre moartea fetiței de 4 ani și a bunicii ei
x close