Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua îşi continuă drumul spre titlul 25. Campioana a învins cu 4-0 pe FC Botoşani

Steaua îşi continuă drumul spre titlul 25. Campioana a învins cu 4-0 pe FC Botoşani

Steaua îşi continuă drumul spre titlul 25. Campioana a învins cu 4-0 pe FC Botoşani
de M.T.    |    01 Apr 2014   •   08:23
Steaua a câştigat cu 4-0 meciul de pe teren propriu cu FC Botoşani, ultimul din etapa a 25-a, şi îşi menţine avansul de 8 puncte în fruntea clasamentului din Liga I.

Veniţi în Ghencea după patru victorii consecutive, moldovenii s-au văzut conduşi după nici un sfert de oră de joc, Adi Popa marcând dintr-o poziţie suspectă de offside.

Gazdele s-au dezlănuţuit după pauză, când au reuşit să înscrie alte trei goluri. Abia intrat pe teren, italianul Piovaccari a dublat avantajul roş-albaştrilor în minutul 54, pentru ca, zece minute mai târziu, Pârvulescu să reuşească primul său gol în acest sezon şi să înlăture orice dubiu privind câştigătoarea meciului.

Rezultatul final a fost stabilit în minutul 68, de Cristi Tănase, care a marcat din mijlocul careului, după o pasă a lui Adi Popa.

Cu nouă etape rămase de disputat, Steaua continuă să fie neînvinsă şi are 61 de puncte, cu 8 mai multe decât Astra, locul 2, şi cu 13 mai multe decât Petrolul, ocupanta poziţiei a treia.

Tot luni, FC Vaslui a profitat de remiza lui Dinamo cu Petrolul şi a urcat pe locul 4, graţie victoriei cu 1-0 din meciul cu FC Braşov. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Ortiz, în minutul 61.

Tot cu 1-0 a câştigat şi U Cluj, în faţa celor de la Gaz Metan Mediaş, un meci care s-a disputat la Târgu Mureş, din cauza incidentelor produse de fanii alb-negrilor în derbyul cu CFR.

Lemnaru a înscris golul "şepcilor roşii", egalându-l pe vasluianul Liviu Antal în fruntea calasamentului golgheterilor, ambii cu câte 11 reuşite, şi a ratat un penalty pe final.

În urma acestei victorii, studenţii acumulează 27 de puncte şi ies din zona retrogradării, aflându-se pe locul 14, primul care asigură supravieţuirea. 

×
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close