Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua îşi face cumpărăturile de iarnă din Bulgaria. "Yovov este 95% al Stelei"

Steaua îşi face cumpărăturile de iarnă din Bulgaria. "Yovov este 95% al Stelei"

Steaua îşi face cumpărăturile de iarnă din Bulgaria. "Yovov este 95% al Stelei"
Sursa foto: hristo yovov
07 Ian 2010   •   19:12

Steaua este aproape de a perfecta transferul unui nou bulgar, mijlocaşul Hristi Yovov, după ce marţi a obţinut semnătura lui Jivko Jelev. Cel puţin aşa susţine patronul Gigi Becali, care pare încântat de faptul că jucătorii din ţara de la Sud de Dunăre nu au nici pretenţii salariale mari şi sunt şi buni. Becali spune că Stoichiţă este cel care a insistat pentru transferul bulgarului. Venirea lui Yovov poate fi, însă, pusă la îndoială dacă luăm în considerare faptul că jucătorul s-a prezentat, joi, la reunirea lotului echipei Levski Sofia.
"Cred cã îl vom lua pe Yovov, în proporţie de 95 la sută el e al Stelei. Mihai Stoichiţă a insistat foarte mult pentru transferul lui. El zicea că se duce în Bulgaria să-l convingă dar am zis de ce să mai se ducă, îi acceptăm condiţiile şi gata. Va lua o sută de mii de euro pentru şase luni, până în vară şi pe urmă vom avea opţiunea să prelungim contractul şi tot atunci va primi un bonus de 30.000 de euro, adică diferenţa între ce ceruse el pe an, 250.000 de euro", a declarat Gigi Becali, potrivit Mediafax.
Hristo Yovov este un mijlocaş de 32 de ani care a fost remarcat de Stoichiţă pe când juca în Cipru, la Aris şi Apollon Limassol. La vârsta de 20 de ani, Yovov a evoluat şi la gruparea germană 1860 Munchen, pentru care a făcut 9 apariţii şi a înscris un gol.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Gigi Becali
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close