Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, la un pas de faliment. BGS cere sechestru pe bunurile clubului

Steaua, la un pas de faliment. BGS cere sechestru pe bunurile clubului

Steaua, la un pas de faliment. BGS cere sechestru pe bunurile clubului
Sursa foto: Steaua
22 Ian 2009   •   11:09

Conducerea companiei de pază şi protecţie BGS a cerut în instanţă demararea procedurilor de faliment la clubul Steaua.
Potrivit preşedintelui BGS, Bogdan Oprea, dacă Steaua nu îşi va plăti datoriile către compania de pază, în luna martie ar putea fi pus sechestru pe bunurile clubului.
Problemele au început încă din luna aprilie, anul trecut, când compania de pază nu şi-a mai primit banii cuveniţi. Preşedintele BGS, Bogdan Oprea, susţine că suma restantă s-a micşorat între timp, astfel că "au mai rămas două miliarde la clubul Steaua şi patru sute şi ceva de milioane la Becali acasă", pentru paza asiguarată finanţatorului Stelei.
Preşedintele BGS mai susţine că a luat legătura, în repetate rânduri, atât cu George Becali, cât şi cu preşedintele clubului Steaua, Valeriu Argăseală. Potrivit acestuia, cei doi i-au promis că vor plăti sumele datorate, însă acest lucru nu s-a întâmplat.
Totodată, Oprea spune că acesta nu este primul termen de judecată, întrucât s-au folosit tot felul de "tergiversări avocăţeşti".
"Pe 2 martie, probabil că se va pune sechestru. Sper din toată inima că se va pune sechestru în instanţă pe bunurile clubului, în aşa manieră încât noi să ne recuperăm banii", a declarat Bogdan Oprea, adăugând că nu ştie ce bunuri are clubul Steaua, astfel că este posibil ca sechestrul să fie pus chiar şi pe jucători. Preşedintele BGS a precizat, însă, că firma pe care o conduce nu doreşte acest lucru.
"Eu nu cred că domnul Becali a ajuns în situaţia de a nu-şi mai putea plăti datoriile", a mai declarat Bogdan Oprea.
Valeriu Argăseală, preşedintele clubului Steaua, nu a putut fi contactat pentru a da lămuriri în acest caz.
Sursă foto: bgs.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua faliment
Parteneri
Furtuna Renata a adus în România ploi torenţiale
x close