Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - Liverpool 1-1. Gigi Becali: Am făcut ce am vrut cu ei

Steaua - Liverpool 1-1. Gigi Becali: Am făcut ce am vrut cu ei

Steaua - Liverpool 1-1. Gigi Becali: Am făcut ce am vrut cu ei
02 Dec 2010   •   22:14

Steaua Bucureşit păstrează şanse de calificare în primăvara europeană după ce a remizat, scor 1-1, cu Liverpool, pe teren propriu.

Oaspeţii au deschis scorul în minutul 19, prin lovitura de cap bine plasată a lui Jovanovic, la o fază la care apărătorii Stelei au fost trimişi la plimbare pe partea dreaptă a atacului. Elevii lui Marius Lăcătuş nu au reuşit să-l pună la încercare pe portarul lui Liverpool, Pepe Reina, în primele 45 de minute de joc, deşi au controlat jocul.

Steaua a egalat abia în repriza a doua, cu ajutorul portarului Pepe Reina de la Liverpool. Bonfim a fost autorul loviturii de cap spre poarta lui Liverpool, mingea fiind scăpată de Reina printre picioare în poartă.

În urma acestui rezultat, dar şi a egalului dintre FC Utrecht şi Napoli din cealaltă partidă a grupei, scor 3-3, FC Liverpool rămâne lider cu 9 puncte, în timp ce Steaua ocupă locul secund cu 6 puncte. Napoli şi Utrecht au câte patru puncte, astfel că orice se poate întâmpla în ultima etapă, când roş-albaştrii se deplasează în Italia, iar olandezii joacă pe Anfield Road.

Steaua are nevoie doar de un egal la Napoli, pe 15 decembrie, pentru a se califica în 16-imile competiţiei, însă nu va putea conta pe Bănel la partida respectivă, acesta urmând să fie suspendat pentru cumul de cartonaşe galbene. Trebuie să ne jucăm şansa până la capăt. Vom încerca să scoatem maxim din meciul de la Napoli. O calificare ar mai salva din nereuşitele acestui tur de campionat", a declarat Marius Lăcătuş.

Evoluţia jucătorilor l-a mulţumit şi pe patronul echipei. "Rezultatul este bun, nu foarte bun. Având în vedere jocul, este îmbucurător pentru că am făcut ce am vrut cu ei. Am jucat ce am vrut. Au fost mai multe ocazii, dar pe aia a scăpat-o în poartă. Dacă facem egal cu Napoli, suntem calificaţi", a spus Gigi Becali.

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close