Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua nu are ce jucători să pună pe bancă la meciul cu Fenerbahce

Steaua nu are ce jucători să pună pe bancă la meciul cu Fenerbahce

Steaua nu are ce jucători să pună pe bancă la meciul cu Fenerbahce
Sursa foto: mihai stoichita
22 Oct 2009   •   13:26

Mihai Stoichiţă se confruntă cu mari probleme de efectiv înaintea derbyului Grupei F a Europa League. Antrenorul Stelei va trebui să se bazeze pe o bancă de rezerve problematică. Toţi jucătorii care pot intra în teren pe parcurs sunt nerefăcuţi sau complet ieşiţi din formă.
Accidentările se ţin lanţ la Steaua. Cu toate acestea, Stoichiţă se va putea baza pe un prim unsprezece competitiv. Problema reală nu rezidă, însă, aici. Stoichiţă nu va avea ce jucători să trimită în teren pe parcurs în meciul cu Fenerbahce. Ironic, singurul jucător aflat în formă este Dayro Moreno.
Bogdan Stancu este încă accidentat şi nu va sta nici pe bancă, Petre Marin şi Andrei Onicaş vor fi rezerve deşi orice minut jucat înseamnă un mare risc de recidivă a accidentărilor. În această situaţie, în afară de rezerva de portar, Tătăruşanu, Steaua nu va putea conta decât pe alţi trei jucători de rezervă apţi fizic! Dayro Moreno, Răzvan Ochiroşii şi Ducu Ninu. Forma slabă a ultimilor doi este cunoscută, astfel că Stoichiţă are mari dureri de cap.
Partida Steaua ? Fenerbahce se va disputa joi, pe Stadionul Steaua, începând cu ora 20.00. Tot joi se joacă şi partida Sheriff Tiraspol ? Twente Enschede.
Clasamentul Grupei F după 2 etape
1.Twente ? 4 puncte
2.Fenerbahce ? 3
3.Steaua ? 2
4.Sheriff - 1
Antena3.ro

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close