Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, o iubire prea scumpă pentru Gigi Becali? "Am luat o decizie, dar nu o pot spune"

Steaua, o iubire prea scumpă pentru Gigi Becali? "Am luat o decizie, dar nu o pot spune"

Steaua, o iubire prea scumpă pentru Gigi Becali? "Am luat o decizie, dar nu o pot spune"
27 Apr 2009   •   16:13


Cele câteva zile petrecute în arest l-au determinat pe Gigi Becali să se îndepărteze de Steaua. El a declarat că nu mai are nicio pasiune atunci când se uită la un meci al Stelei şi că formaţia din Ghencea a rămas doar "o chestie pe care trebuie să o duc până la capăt", pentru că el nu abandonează lucrurile începute.

Întrebat dacă se gândeşte să finanţeze gruparea Steaua alături de un alt investitor, Becali a negat, dar a precizat că a luat deja unele hotărâri în această privinţă. "Am nişte gânduri pe care nu le pot spune acum, pentru că suntem în plină calificare pentru Europa League. O să vedeţi hotărârile pe care le-am luat deja şi pe care o să vi le spun pe urmă. Eu am luat nişte hotărâri legate de mine, de viaţa mea, de ceea ce înseamnă Becali şi nu vi le pot spune pe toate", a spus Becali, citat de Mediafax.

Patronul stelist spune că a luat nişte hotărâri şi în privinţa echipei, pentru că în fiecare lună trebuie să dea şase sute de mii de euro. "Nu o cumpără nimeni pe Steaua. E foarte iubită, dar în fiecare lună trebuie să plăteşti iubirea", a mai spus Becali.

El a precizat că nu va mai cumpăra niciun jucător la sfârşitul campionatului şi nici nu va prelungi contractul mijlocaşului portughez Tiago. "Pe Kapetanos cred că îl păstrăm, cred că va rămâne. Toja îmi place, a jucat foarte bine. Tiago avea clauză, dar nu o vom plăti. Cu Semedo v-am spus că e circ. O să vedem ce o să facem şi cu el. Din vară trebuie să iau nişte măsuri, jucători care vor pleca... De venit nu vor veni, pentru că eu nu mai dau niciun ban. Nu mai cumpăr niciun jucător", a spus Becali, care se gândeşte chiar să vorbească cu şefii galeriei şi să îi întrebe dacă îl mai vor pe Lăcătuş pe banca tehnică.

Gigi Becali a anunţat totuşi că poate reveni la sentimente mai bune faţă de investiţiile sale, doar dacă o să-i convină rezultatele alegerilor europarlamentare.

Antena3.ro

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close