Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua odihneşte titulari cu Fener, la cererea lui Becali: "Europa League nu mă interesează"

Steaua odihneşte titulari cu Fener, la cererea lui Becali: "Europa League nu mă interesează"

Steaua odihneşte titulari cu Fener, la cererea lui Becali: "Europa League nu mă interesează"
Sursa foto: steaua sheriff
04 Noi 2009   •   17:28

Gigi Becali vrea ca Steaua să trateze cu lejeritate a doua competiţie european inter-cluburi, Europa League. Patronul Stelei s-a convins că banii nu vin din C2, şi din acest motiv vrea ca jucătorii să dea totul în meciurile de campionat. În consecinţă, Stoichiţă va trebui să accepte sugestia latifundiarului şi va odihhi, probabil, un număr de titulari în partida de la Istanbul, de joi, cu Fenerbahce. Luni, Steaua va întâlni în campionat Unirea Alba-Iulia.
Declaraţia excentricului patron al Stelei vine după ce, timp de mai mult de două luni, acesta declarase că vrea nici mai mult nici mai puţin decât câştigarea trofeului Europa League.
"O să vedeţi că vom merge la Istanbul şi vom odihni jucătorii, pentru că nu mă interesează să fim obosiţi. Păi, ce? Pentru ce să să ne zbatem? Pentru 120.000 de euro cât ia echipa dacă învinge şi 60.000 la egal? Nu, nu mă interesează asta, nici imaginea, lumea se învârte în jurul banilor, bani care se găsesc în Liga Campionilor. Principalul nostru obiectiv este campionatul. Unirea Urziceni a luat 12.000.000 de euro din banii Ligii Campionilor, Steaua ar lua 17-18 milioane, cu bilete, cu tot" , a declarat Gigi Becali, potrivit prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close