Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua: Oficial, Bergodi nu mai este antrenor. Italianul ameninţă cu FIFA

Steaua: Oficial, Bergodi nu mai este antrenor. Italianul ameninţă cu FIFA

Steaua: Oficial, Bergodi nu mai este antrenor. Italianul ameninţă cu FIFA
Sursa foto: cristiano bergodi
23 Sep 2009   •   16:45

Scandalul dintre Gigi Becali şi Cristiano Bergodi a luat o nouă întorsătură. După ce finanţatorul din Ghencea ameninţă că italianul va fi trimis la echipa a doua, directorul Şcolii Federale de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, a declarat că Steaua a informat Comisia Tehnică că noul antrenor principal, în locul lui Cristiano Bergodi, este tehnicianul Mihai Stoichiţă.

"Clubul Steaua ne-a trimis o hârtie chiar înaintea meciului cu Târgu Jiu prin care ne anunţa că domnul Bergodi nu mai este antrenor principal şi în locul lui a fost numit Mihai Stoichiţă, hârtie semnată de preşedintele clubului.

Mircea Rădulescu a precizat că a primit o adresă din partea lui Cristiano Bergodi prin care i s-a cerut să i se spună situaţia lui actuală de la clubul Steaua.

"Am primit adresa din partea lui Bergodi, dar nu am văzut-o încă. O să o văd, o să o analizăm, ne consultăm cu juriştii şi dăm un răspuns", a mai spus el, citat de Mediafax.

Pe de altă parte, fostul tehnician din Ghencea a ameninţat că va apela la forurile internaţionale pentru a-şi face dreptate. În plus avocatul acestuia, a precizat că FRF şi Steaua au termen 48 de ore pentru a răspunde solicitărilor înainte ca acest caz să ajungă la instanţe internaţionale, în special FIFA.

"Nu a existat până acum nicio hârtie din partea clubului Steaua că Bergodi a fost demis. Steaua doar a numit alt antrenor. Sunt copilării spusele unora prin care îl trimit pe Bergodi să antreneze o echipă care are alt tehnician. Lui Bergodi i s-a luat dreptul la muncă, are dreptul la muncă îngrădit. Noi nu am spus că vrem banii pe contract sau altceva pentru că nu a existat până acum nicio discuţie privind rezilierea contractului. Dacă ei vor să încheie contractul pe cale amiabilă, atunci să vină şi să discutăm pe tema asta, nu să apară doar în ziare. Să stabilească o întâlnire domnul Argăseală şi să vorbim", a declarat avocatul italianului.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Cristiano Bergodi FIFA
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close