Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua pierde a doua oară la rând în Liga I, 1-2 cu Pandurii

Steaua pierde a doua oară la rând în Liga I, 1-2 cu Pandurii

Steaua pierde a doua oară la rând în Liga I, 1-2 cu Pandurii
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    18 Sep 2011   •   21:06

Steaua a suferit a doua înfrângere consecutivă în Liga I, 1-2 cu Pandurii Tg. Jiu, la capătul unui meci în care Latovlevici, Gardoş şi Pintilii au fost eliminaţi, iar Tătăruşanu şi Băcilă au suferit accidentări grave.

 
În urma victoriei de la Ploieşti, echipa lui Petre Grigoraş urcă pe poziţia a doua a clasamentului, cel puţin pentru moment, cu 14 puncte.
 
Prima fază importantă a meciului a adus şi primul gol, Rusescu finalizând cu un şut superb, sub bară, o centrare excelentă a lui Mihai Costea. Nimic nu anunţa ceea ce avea să urmeze. Chiar şi acţiunea personală a lui Voiculeţ din minutul 9, când mijlocaşul Pandurilor i-a luat la mână pe Bourceanu şi Galamaz, apoi a marcat pe lângă Tătăruşanu, părea să facă parte din desfăşurarea normală a ostilităţilor.
 
Lucrurile s-au complicat însă pentru Steaua în minutul 20, atunci când Stromajer a scăpat singur spre poarta roş-albaştrilor, mingea a juns la Nistor, al cărui şut a fost respins cu mâna de Latovlevic. Penalty pentru gorjeni şi eliminare pentru fundaşul bucureştenilor. Pintilii a transformat fără emoţii lovitura de pedeapsă, iar echipa lui Grigoraş conducea cu 2-1.
 
Voiculeţ a fost aproape de 3-1, Tătăruşanu întinzându-se serios pentru a respinge şutul de la 25 de metri al celui care a marcat primul gol al oaspeţilor, însă finalul de repriză le-a aparţinut steliştilor, Mihai Costea, Tatu şi, mai ales, Brandan, cu un voleu de la 35 de metri în transversală, trecând pe lângă egalare.
 
Înainte de intrarea la vestiare, Ronny Levy a primit o altă veste proastă, Tătăruşanu accidentându-se la glezna stângă, după ce a călcat greşit la o centrare. tehnicianul roş-albaştrilor s-a văzut astfel forţat să facă o a doua schimbare în primele 45 de minute, Stanca luându-i locul în poartă titularului de la naţională.
 
Deşi în inferioritate numerică, Steaua a avut ocaziile importante în partea a doua. Tonul l-a dat Mihai Costea, care, după ce şi-a făcut frumos o minge în marginea careului, a ratat complet finalizarea, în timp ce şutul din alergare al lui Tănase a fost prins cu siguranţă de Mingote. 
 
Gazdele au continuat să fie mai periculoase, iar Tatu i-a exasperat pe fanii stelişti cu două şanse irosite din apropierea porţii, în minutele 64 şi 76, pentru ca muntenegreanul Nikolic să-l imite pe coechipierul său într-o situaţie de unu contra unu cu portarul gorjenilor. În plină presiune roş-albastră, Pandurii a fost aproape să închidă definitiv meciul în minutul 85, însă nou intratul Batin a trimis în bară din mijlocul careului lui Stanca.
 
Din păcate, partida a avut parte de un final trist. Băcilă a suferit o accidentare oribilă, fractură de tibie şi peroneu la piciorul stâng, după o intrare tare a lui Gardoş, care a fost eliminat, jucătorul gorjenilor fiind luat cu salvarea de pe teren şi dus direct la spital, iar Pintilii a completat lista celor trimişi mai devreme la vestiare de arbitrul Istvan Kovacs, ca urmare a unui fault asupra lui Brandan.
 
Steaua: Tătăruşanu (Stanca 45+2) - Emeghara, Galamaz, Gardoş, Latovlevici - Rusescu (Brandan 21), Bourceanu, Prepeliţă, Cr. Tănase (Nikoloc 69) - Tatu, M. Costea
 
Pandurii: Mingote - Pleaşcă (Ad. Rusu 73), Viera, Chiricheş, Cardoso - Pintilii, Nistor (Batin 65), Cl. Voiculeţ (Vranjes 61) - Băcilă, Lemnaru, Stromajer.

 

×
Subiecte în articol: steaua Pandurii Tg. Jiu Liga I
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close