Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua pierde pe final la Alba Iulia, 1-2. Titlul, tot mai departe de Ghencea (VIDEO)

Steaua pierde pe final la Alba Iulia, 1-2. Titlul, tot mai departe de Ghencea (VIDEO)

Steaua pierde pe final la Alba Iulia, 1-2. Titlul, tot mai departe de Ghencea (VIDEO)
Sursa foto: mihai stoichita
01 Mai 2010   •   19:19

Problemele vin pentru Steaua tocmai de unde s-ar aştepta mai puţin Stoichiţă şi Becali. ?Roş-albaştrii? au pierdut, sâmbătă, partida cu Unirea Alba Iulia, echipă care se luptă să rămână în Liga I după un gol marcat de ardeleni pe final. Eşecul o lasă pe Steaua la şase puncte în spatele liderului CFR Cluj, cu 4 etape înainte de final.
Stelei i-a fost dată, vineri, o şansă de aur de a se apropia la trei puncte de liderul CFR Cluj. Ardelenii pierduseră vineri la Ploieşti şi tot ce le mai trebuia ?roş-albaştrilor? era o victorie la Alba Iulia, contra unei echipe care părea condamnată la retrogradare. Calculele steliştilor au fost, însă, repede date peste cap. În minutul 23, Rade Veljovic a dus-o pe Unirea in avantaj cu o finalizare inspirată după un moment de uluială al apărării steliste. Bucureştenii au dat impresia că pot reveni în joc, iar Arman Karamyan a egalat în minutul 43. Armeanul a profitat de eroarea lui Bălan şi l-a bătut pe Rotaru pentru 1-1. Părea că meciul se va termina cu o remiză, dar Unirea a dat o nouă lovitură Stelei şi Florin Dan a înscris în minutul 83, cu un şut superb din lovitură liberă.
Unirea rămâne la şapte puncte de primul loc neretrogradabil şi pare că nu se va putea salva de la căderea în Liga a II-a, dar impresia lăsată în urma acestui meci este una din cele mai bune.
Formaţiile de joc:
Unirea Alba Iulia: 38. Rotaru - 17. I. Bălan, 13. Poverlovici (3. Galiassi '25), 2. Vujadinovici, 23. Bucurică - 20. A. Olah, 5. Dâlbea, 19. Fl. Dan, 14. C. Cristea (11. Enzo Bruno '63), - 24. Veljovici, 33. N. Jovanovici (7. Stanciu '70). Antrenor: Blaz Sliskovici.

Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski, 5. Jelev, 17. Baciu, 18. P. Marin - 16. Nicoliţă (14. Toja '81), 8. Ov. Petre, 19. Pleşan (10. Cr. Tănase '57), 11. Arm. Karamian (9. Kapetanos '64) - 28. Stancu, 24. Surdu. Antrenor: Mihai Stoichiţă.
Unirea - Steaua 1-0, gol Veljovic în minutul 23

Unirea - Steaua 1-1, gol Arman Karamyan în minutul 44

Unirea - Steaua 2-1, gol Florin Dan în minutul 83


Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Liga I
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close