Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua rămâne fără fundaşi. Goian ar putea juca la Spartak Moscova

Steaua rămâne fără fundaşi. Goian ar putea juca la Spartak Moscova

Steaua rămâne fără fundaşi. Goian ar putea juca la Spartak Moscova
Sursa foto: Steaua Goian Ghionea
19 Ian 2009   •   11:04

Cotidianul Sport a scris că fundaşul stelist Dorin Goian ar putea ajunge la Spartak Moscova, după ce gruparea rusă a înaintat o ofertă pentru acesta. ?Reprezentanţii jucătorului au avut discuţii cu directorul general al clubului Spartak, Valeri Karpin. Spartak a făcut o ofertă pentru Goian, urmând ca zilele următoare să existe posibile noi întâlniri în vederea unui transfer?, a scris Sport, citează Mediafax.
Sorin Ghionea ar putea pleca şi el, fundaşul Stelei fiind dorit de Galatasaray. Turcii însă vor să îl împrumute pentru şase luni, cu opţiune de cumpărare în vară. Acest lucru a stârnit mânia patronului Stelei, Gigi Becali, care a declarat că ?Ghionea nu mai are nimic de demonstrat la experienţa pe care a adunat-o?. ?Ce, mai trebuie să vadă ăştia de la Galatasaray şase luni cum joacă pentru a se decide dacă e bun sau nu? Cred că ăştia îşi bat joc de mine!?, le-a declarat Becali apropiaţilor, conform Gazetei Sporturilor.
Patronul este dispus să îl cedeze pe Ghionea doar definitive, în schimbul sumei de 1,5 milioane de euro. Până în acest moment nu a sosit însă nici o ofertă oficială pe adresa Stelei, de serviciile lui Ghionea interesându-se, în acelaşi timp, şi cecenii de la Terek Groznîi ? unde mai joacă Daniel Pancu, Andrei Mărgăritescu şi Florentin Petre, dar şi Bologna şi Catania.
În cazul în care, după Rădoi, Goian şi Ghionea s-ar despărţi şi ei de Steaua, Lăcătuş se va putea baza doar pe trei fundaşi centrali de meserie: Rada, Baciu şi Tudose. Dintre aceştia, doar Tudose este pe placul patronului, el fiind considerat ?urmaşul lui Rădoi?.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dorin Goian Steaua Bucuresti
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close