Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua ratează victoria în meciul cu Napoli, după ce arbitrul a prelungit cu 7 minute partida

Steaua ratează victoria în meciul cu Napoli, după ce arbitrul a prelungit cu 7 minute partida

Steaua ratează victoria în meciul cu Napoli, după ce arbitrul a prelungit cu 7 minute partida
Sursa foto: Foto: Intact Images
30 Sep 2010   •   20:40

După ce a pierdut la scor partida de la Liverpool, Steaua a fost foarte aproape să îşi relanseze joi seara campania în Europa League. La primul meci de la revenirea lui Marius Lăcătuş pe banca tehnică, Steaua a remizat, scor 3-3 în faţa echipei Napoli, principala contracandidată la locul doi, cel ce asigură prezenţa în primăvara competiţiei. Jucând în inferioritate numerică din minutul 30, Steaua a rezistat eroic pe durata timpului regulamentar, însă a fost egalată în minutul şapte al prelungirilor, după ce arbitrul Marcin Borski s-a încăpăţânat să lase jocul să continue până la marcarea golului de către napoletani.

Steaua a avut parte de un debut furtunos de partidă, alimentat în mare parte de autogolul din primul minut al lui Cribari, care a deviat în propria poartă centrarea lui Apostol. Zece minute mai târziu, Tănase a majorat diferenţa cu un şut fabulos de la 40 de metri din lovitură liberă.

În minutul 16, Bonfim a centrat pentru Kapetanos, iar grecul a înscris din 6 metri, din voleu. Grecul şi-a pus însă colegii în dificultate în minutul 31, când a văzut cartonaşul roşu pentru o lovitură cu cotul. Era 3-0, însă în inferioritate numerică Steaua avea să aibe probleme. Semnalul de revenire pentru Napoli l-a dat Vitale, în minutul 44.

Repriza a doua a adus un asalt al italienilor la poarta lui Tătăruşanu. Proaspăt intrat pe teren, Marek Hamsik a dus scorul la 3-2 în favoarea roş-albaştrilor, care au tremurat până în ultimul minut pentru această victorie. Eroul serii a fost indiscutabil Tătăruşanu, care a intervenit salvator în dese rânduri pe finalul partidei, însă eforturile lui au fost zădărnicite de arbitrul întâlnirii, care a prelungit partida cu trei minute în plus faţă de ce arătase iniţial.

În cealaltă partidă a grupei, FC Utrecht şi Liverpool au remizat, scor 0-0, astfel că Steaua ocupă ultimul loc în grupa K, cu un singur punct şi trei mai puţine faţă de liderul Liverpool.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Napoli Ghencea
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close