Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua s-a simţit bine în exil la Buzău şi a învins Astra cu 2-0 (VIDEO)

Steaua s-a simţit bine în exil la Buzău şi a învins Astra cu 2-0 (VIDEO)

Steaua s-a simţit bine în exil la Buzău şi a învins Astra cu 2-0 (VIDEO)
Sursa foto: bogdan stancu
05 Mai 2010   •   22:42

Trimisă o etapă la Buzău, după incidentele de la derby-ul din Ghencea cu FC Timişoara, Steaua a părut că nu are nici o problemă de adaptare pe noul teren. Steliştii au dominat Astra Ploieşti de la un capăt la celălalt al partidei şi s-au impus prin golurile marcate de Bogdan Stancu şi Arman Karamyan.
O greşeală a fundaşului ploieştean Oprsal a dus la primul gol al Stelei în minutul 7. Jucătorul ceh a încercat să degajeze, dar mingea a fost deviată şi s-a plimbat prin faţa porţii lui Miron, unde Bogdan Stancu a fost pe fază şi a introdus mingea în plasă.
Steaua - Astra 1-0, gol Bogdan Stancu

Scorul a devenit 2-0 în minutul 50 al partidei, după o fază construită de renegatul Cristi Tănase. Mijlocaşul venit de la FC Argeş a ţinut bine mingea în careul advers şi a centrat la conţul lung, de unde Arman Karamyan a trimis din prima în plasă, fără nicio speranţă pentru portar.
Steaua - Astra 2-0, gol Arman Karamyan

Steaua a dominat partida de la Buzău şi, în afara celor două goluri, a ratat mai multe ocazii. Kapetanos şi compania nu l-au mai putut învinge, însă, pe Miron încă o dată iar meciul s-a încheiat cu scorul de 2-0. Steaua se apropie, astfel, la trei puncte de primul loc, dar este greu de crezut că diferenţa nu se va reface până la finalul etapei.
Formaţiile de joc:
Steaua Bucureşti: 1. Zapata - 4. Golanski, 2. Parpas, 5. Jelev, 3. Emeghara - 10. Cr. Tănase (19. Pleşan '85), 8. Ov. Petre, 14. Toja, 11. Arm. Karamyan (77. Art. Karamyan '78) - 28. B. Stancu (24. Surdu '74), 9. Kapetanos. Antrenor: Mihai Stoichiţă.
Astra Ploieşti: 82. Miron - 4. Mihalache, 5. Rohat, 3. Oprsal (14. Vadrariu '46), 17. V.Sandu - 18. Strătilă, 8. Takayuki, 16. V. Gheorghe (11. Gussev '57), 23. Al. Stan - 10. Cl.Tudor (15. Simao '86), 19. L.Ganea. Antrenor: Marin Barbu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Bogdan Stancu steaua Liga I Astra Ploieşti
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close