Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua se întoarce pe Ghencea: Becali va plăti 24.400 de euro pe meci

Steaua se întoarce pe Ghencea: Becali va plăti 24.400 de euro pe meci

Steaua se întoarce pe Ghencea: Becali va plăti 24.400 de euro pe meci
Sursa foto: Foto: INTACT Images
14 Mar 2012   •   18:52

Finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat, miercuri, că a ajuns la un acord cu reprezentanţii MApN, astfel încât gruparea bucureşteană să dispute zece meciuri pe stadionul din Bulevardul Ghencea, informează Mediafax. Potrivit lui Becali, se vor plăti 24.400 de euro pentru fiecare partidă.
   
"Ne costă 24.400 de euro pe meci şi am semnat pentru zece meciuri. Mai avem şase meciuri în acest sezon şi încă patru jocuri acasă în sezonul viitor, dar după aceea ne întoarcem pe Arena Naţională. Avem un stadion tampon acum. Stai să vezi că acum vor cere bani şi pentru terenurile de antrenament, pentru că în banii ăştia nu intră şi terenurile. Trebuie semnată o înţelegere înaintea fiecărui meci. Pe Arena Naţională ne costa 18.000, iar aici 24.400 de euro. În aceşti bani îmi dau un bonus de un antrenament înainte de meci", a spus Becali, la un post de televiziune.
   
Ultimul meci jucat de Steaua pe arena din Bulevardul Ghencea a avut loc în etapa a XXXIII-a a Ligii I a sezonului precedent, când a învins pe FCM Târgu Mureş, cu scorul de 1-0. De atunci, Steaua a jucat meciurile de pe terenul propriu la Ploieşti (Stadionul Astra), Buzău, Constanţa, Cluj-Napoca (Stadionul Dr. Constantin Rădulescu) şi pe Arena Naţională.
   
Prima partidă pe care Steaua o va juca pe teren propriu pe stadionul din Bulevardul Ghencea va avea loc, duminică, de la ora 20.30, împotriva formaţiei Astra Ploieşti.
   



×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close