Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Villarreal învinge cu 2 - 1. Steaua este eliminată din Europa League

Villarreal învinge cu 2 - 1. Steaua este eliminată din Europa League

Villarreal învinge cu 2 - 1. Steaua este eliminată din Europa League
08 Dec 2016   •   18:58

UPDATE: Final de meci. Steaua este eliminată din Europa League, după 1 - 2 împotriva lui Villarreal. 

UPDATE: Villarreal marchează din nou. Manu Triguero înscrie în minutul 87 cu un lob superb. Golul nu schimbă situația Stelei cu nimic, care trebuie să marcheze golul doi, având șanse de calfiicare în cazul unui rezultat de egalitate.

UPDATE: Lovitură dură pentru Steaua. Tamaș este eliminat în minutul 79.

UPDATE: GOOOOOOL Steaua. Vlad Achim egalează după o centrare perfectă a lui Tamaș.

UPDATE: Pauză pe El Madrigal. Villarreal este în avantaj, 1 - 0. Steaua este afară din Europa la acest scor.

UPDATE: Început dezastruos pentru Steaua, care este condusă de Villarreal cu 1 - 0 din minutul 15. Nicola Sansone a deschis scorul.

UPDATE: Deși este condamnată să câștige, Steaua joacă FĂRĂ un atacant autentic în primul ”11”.

Cei mai ofensivi jucători din unsprezecele de start gândit de antrenorul Laurenţiu Reghecampf sunt William de Amorim, Fernando Boldrin şi Adrian Popa. 

Echipele de start: 

Villarreal: 1. Sergio Asenjo - 2. Mario Gaspar, 5. Mateo Musacchio, 6. Victor Ruiz, 11. Jaume Coste - 8. Jonathan dos Santos, 14. Manu Trigueros , 21. Bruno Soriano (căpitan), 20. Roberto Soriano - 17. Cédric Bakambu, 18. Nicola Sansone. Antrenor: Fran Escriba. 

Rezerve: 13. Andres Fernandez - 10. Pato, 12. Alvaro, 16. Rodrigo Hernandez, 22. Antonio Rukavina, 24. Rafael Borre, 29. Leonardo Suarez. 

Steaua: 1. Florin Niţă - 4. Gabriel Tamaş, 21. Wilfried Moke, 13. Alin Toşca, 15. Marko Momcilovic - 44. Gabriel Enache, 6. Mihai Pintilii (căpitan), 55. Alexandru Bourceanu, 29. William de Amorim - 77. Adrian Popa, 27. Fernando Boldrin. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf. 

Rezerve: 33. Eduard Stăncioiu - 9. Alexandru Tudorie, 14. Bojan Golubovic, 17. Antonio Jakolis, 19. Adnan Aganovic, 20. Vlad Achim, 23. Ovidiu Popescu. 

Știrea inițială

Steaua și Astra joacă astăzi pentru calificarea în fazele eliminatorii ale Europa League.

Steaua îşi joacă şansa de calificare în Spania, pe terenul lui Villarreal în Grupa L, în timp ce Astra Giurgiu primeşte vizita italienilor de la AS Roma în Grupa E. Victoria le aduce automat calificarea echipelor româneşti. 

Antrenorul echipei spaniole de fotbal Villareal, Fran Escriba, a declarat presei spaniole că toate cele 4 echipe din grupa L a Europa League au şanse la calificare în şaisprezecimile competiţiei. 

"Credem doar în noi, numai în noi, vrem să facem un joc mare şi să câştigăm ca să nu stăm la mâna rezultatelor din celelalte partide. Toate cele 4 echipe din grupă sunt cam în aceeaşi situaţie şi este clar că cine va câştiga în aceste ultime meciuri se va califica. Noi jucăm împotriva unui adversar foarte dificil şi de aceea nu trebuie să comitem erori'', a spus Escriba într-o conferinţă de presă premergătoare confruntării de joi cu Steaua Bucureşti. 

Referindu-se la presiunea care ar fi pusă pe jucătorii săi în acest ultim meci din grupe, Escriba a menţionat că aceştia au experienţa jocurilor la nivel înalt, că sunt jucători de elită, el declarându-se convins că Villareal va face un meci foarte bun. 

El a arătat că va încerca să evite ''un joc deschis'' şi că formaţia are destule ''arme'' pe care le va putea folosi. 

''Suntem pregătiţi pentru orice, bineînţeles vrem să lovim primii (...)'', a spus Escriba. 

Echipa nu va conta joi pe Roberto Soldado, Denis Cerîşev şi Samuel Castillejo, toţi accidentaţi. În schimb, Bruno Soriano e refăcut după ce a avut probleme la gleznă. 

Meciul, din Grupa L, va avea loc de la 18,00, ora României. Organizatorii se aşteaptă ca stadionul El Madrigal (25.000 de locuri) să fie plin, inclusiv graţie prezenţei a aproximativ 5.000 de români, cei mai mulţi dintre aceştia locuind în provincia Castellon. 

Câştigătoarea partidei se va califica în şaisprezecimile de finală ale Europa League. Steaua e obligată să câştige pentru a se califica în şaisprezecimile de finală. Villarreal va accede în această fază a competiţiei şi în cazul unui rezultat de 0-0 sau 1-1. 

Villarreal şi Steaua au câte 6 puncte, la fel ca echipa elveţiană FC Zurich. Liderul grupei, cu 7 puncte, este formaţia turcă Osmanlispor, care joi primeşte vizita lui FC Zurich.

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a salutat situaţia în care se află cluburile Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu înaintea ultimei etape din grupele Europa League, în care victoria le poate aduce calificarea echipelor în şaisprezecimile de finală. 

''Ce este de aplaudat este revenirea din etapa trecută, lucru care m-a bucurat şi care ştim că nu ne caracterizează. Ceea ce mă bucură enorm de mult este că suntem la mâna noastră. Ambele echipe în momentul de faţă au şanse de calificare. Dacă învingem, merităm să mergem mai departe'', a declarat Burleanu. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: AS Roma Villareal europa league astra steaua
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close