Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua şi CFR Cluj au jucat cu garda jos şi s-au ţinut reciproc în şah: 1-1 (VIDEO)

Steaua şi CFR Cluj au jucat cu garda jos şi s-au ţinut reciproc în şah: 1-1 (VIDEO)

Steaua şi CFR Cluj au jucat cu garda jos şi s-au ţinut reciproc în şah: 1-1 (VIDEO)
Sursa foto: dayro moreno
22 Apr 2009   •   22:54

Etapa a 26-a a Ligii I s-a terminat cu un meci spectaculos, devenit de tradiţie în ultimii ani. Steaua avea de partea ei tradiţia, câştigând toate confruntările cu ardelenii în ultimii ani în Ghencea. De această dată, însă, meciul s-a terminat la egalitate, rezultat ce le convine de minune formaţiilor care ocupă podiumul campionatului, Dinamo, Unirea Urziceni şi FC Timişoara.
Derby-ul din Ghencea, dintre două pretentente la un loc de Liga Campionilor, a început cum nu se poate mai prost pentru echipa condusă de Marius Lăcătuş. CFR a început foarte bine partida şi a reuşit chiar să deschidă scorul prin argentinianul Emanuel Culio. Cel care a pus la respect AS Roma pe Stadio Olimpico a primit o pasă de la Yssouf Kone în minutul 9, l-a depăşit în fugă pe George Ogăraru şi a şutat pe jos, pe lângă columbianul Zapata, reducând tribunele la tăcere.

Steaua a reacţionat bine şi s-a instalat imediat în jumătatea adversă, poate şi deoarece tehnicianul feroviar, Antonio Conceicao, a ordonat retragerea. Au venit ocaziile mari la poarta lui Stăncioiu, dar steliştii au ratat cu seninătate, ţintind chiar şi bara. Nici loviturile de cap ale lui Goian nu mai funcţionau iar situaţia nu era deloc una fericită pentru Steaua. Lucrurile au mers din rău în mai rău pentru Steaua, care a rămas în zece jucători în minutul 42, atunci când arbitrul Teo Crăciunescu l-a trimis la cabine pe Florin Lovin după un fault la Culio. Steliştii au fost nemulţumiţi, reclamând că Lovin nu l-a atins pe CFR-ist şi cartonaşul roşu nu se impunea.

Revenirea în joc a Stelei a venit de unde se aşteptau cel mai puţin suporterii "roş-albaştri". Tiago i-a trimis o pasă surprinzătoare lui Dayro Moreno în minutul 53, iar columbianul s-a trezit la 20 de metri de poarta lui Stăncioiu, fără nici un adversar. Duşmanul tribunelor din Ghencea, Moreno, a şutat de la distanţă şi portarul a reuşit doar să atingă mingea, care a poposit apoi în poartă.

Steliştii au dominat în continuare şi au primit un imbold suplimentar în minutul 73, atunci când clujeanul Cristian Panin a primit al doilea cartonaş galben după un fault la Kapetanos şi după ce a întârziat repunerea mingii în joc, fiind trimis devreme la vestiare. Tribunele au luat foc, Kapetanos a trimis de la marginea careului un şut care a străfulgerat transversala şi Steaua părea echipa mai capabilă să înscrie golul victoriei.
Rezultatul partidei de miercuri din Ghencea a dus-o pe Steaua pe locul 6 în Liga I, peste Rapid datorită golaverajului superior. În schimb, CFR a ratat şansa de a egala FC Timişoara la puncte, fiind acum la cinci puncte de liderul Dinamo şi având, în continuare, şanse reale la titlu.
Antena3.ro

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close