Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua şi Timişoara nu şi-au luat gândul de la titlu şi atacă CFR Cluj

Steaua şi Timişoara nu şi-au luat gândul de la titlu şi atacă CFR Cluj

Steaua şi Timişoara nu şi-au luat gândul de la titlu şi atacă CFR Cluj
26 Apr 2010   •   17:52

După ce Steaua Bucureşti şi FC Timişoara au remizat, scor 3-3, în Ghencea, patronii celor două formaţii au declarat că lupta pentru titlu nu s-a încheiat chiar dacă CFR Cluj are un avans de 6, respectiv 7 puncte. Mai mult, Gigi Becali consideră că meciul ardelenilor cu Unirea Alba Iulia poate fi suspect de blat, în timp ce Marian Iancu a anunţat că gruparea din cluj este cea mai slabă dintre primele cinci clasate în Liga I.

"Mai sunt şanse, faceţi calcule. CFR trebuie să facă două egaluri şi să piardă un joc. Dacă Dumnezeu vrea să ne dea campionatul, ni-l dă! Din ce am văzut la meciul CFR-ului, vă daţi seama... De Sousa e jucătorul CFR-ului. Nu îl bagi să joace contra fostei sale echipe. Bine, CFR merită locul din clasament, nu poţi să spui că sunt pe primul loc din cauza arbitrajelor. Dar la Alba Iulia sunt jucători care primesc bani de la CFR, asta e mită. Asta e mită", a declarat Becali, exemplificând că şi el când plătea salariile celor de la Gloria Buzău echipa era practic a lui, iar acum este anchetat pentru corupţie.


Patronul FC Timişoara, Marian Iancu, crede şi el că în cele cinci etape rămase de disputat echipa de pe Bega poate recupera handicapul. "Sunt conducător de club, e normal să-mi propun titlul. Vreau să fiu campion. Nu e imposibil, avem 7 puncte distanţă faţă de CFR Cluj, dar putem să recuperăm. CFR e cea mai slabă din primele 5 clasate din Liga I, pe mine nu m-au impresionat cu nimic", a spus Iancu.

Preşedintele lui CFR Cluj a admis că feroviarii nu se pot considera campioni în ciuda avansului de 6 puncte pe care îl au. "Nu a fost petrecere după meciul Stelei, nu e cazul. Avem 6 puncte avans, dar mai sunt 5 etape în care se poate întâmpla orice. E bine că avem o distanţă faţă de locul 2, însă nu trebuie să visăm acum", a spus Mureşan.

Şi Unirea Urziceni sau FC Vaslui au şanse la titlu, conform lui preşedintelul Ligii Profesioniste de Fotbal. Dumitru Dragomir a declarat pentru Mediafax că respectivele formaţii sunt singurele care se mai pot bate pentru titlu, dar şi pentru locul doi. "Locurile unu şi doi în clasament sunt ocupate deja de CFR Cluj, Urziceni sau Vaslui. Nu e stabilit nici locul unu. Cum să fie stabilit? Dacă bate Vasluiul la CFR Cluj? Se duce Urziceniul. Orice e posibil", a declarat Dragomir.

Clasament:
1. CFR Cluj 59p
2. Urziceni 53p
3. Steaua 53p
4. FC Timisoara 52p
5. FC Vaslui 49p (1 meci mai puţin disputat)

Antena3.ro

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close