Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, sperietoare. Gică Popescu: ?Nu aş lua clubul nici dacă mi l-ar da gratis!?

Steaua, sperietoare. Gică Popescu: ?Nu aş lua clubul nici dacă mi l-ar da gratis!?

Steaua, sperietoare. Gică Popescu: ?Nu aş lua clubul nici dacă mi l-ar da gratis!?
Sursa foto: gica popescu
25 Sep 2009   •   10:32

Steaua se dovedeşte greu de vândut, dar acest lucru nu-l surprinde deloc pe patronul clubului. Fostul căpitan al ?naţionalei, Gică Popescu, i-a transmis lui Becali prin intermediul verilor săi că nici gratis nu i-ar lua clubul de pe mâini. Cu salarii de 500.000 de euro pe lună, Becali îl înţelege perfect pe Popescu că nu vrea să îşi asume un asemenea angajament.
Becali a confirmat faptul că l-a rugat pe prietenul său, Dumitru Dragomir, să îl ajute să găsească un cumpărător pentru club, în condiţiile în care a fost deja refuzat de Gică Hagi şi Gică Popescu.
"Da, e adevărat că l-am sunat pe Dragomir să-mi găsească un cumpărător"
"Hagi i-a transmis lui Victor (n.r. Impresarul Victor Becali) să-l lase în pace că nu-l interesează această problemă, că nu a vorbit cu nimeni în Turcia să preia Steaua şi că are treabă cu academia lui. Iar Gică Popescu i-a replicat că nu numai că nu cumpără echipa, dar n-ar dori să o preia nici dacă i-aş da-o gratis!", a declarat patronul din Ghencea, potrivit gsp.
"Gică Popescu e băiat isteţ, ştie că şi dacă ar lua-o pe degeaba, tot ar fi nevoit să bage jumătate de milion de euro pe lună doar pentru salarii. Găsiţi un nebun ca mine care să dea aceşti bani? Nu-l veţi găsi, vă spun eu!", explică Becali răspunsul ?Baciului?.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close