Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua - "U" Craiova 2-0. "Ştiinţa" are mari emoţii pentru retrogradare (VIDEO)

Steaua - "U" Craiova 2-0. "Ştiinţa" are mari emoţii pentru retrogradare (VIDEO)

Steaua - "U" Craiova 2-0. "Ştiinţa" are mari emoţii pentru retrogradare (VIDEO)
Sursa foto: arman karamyan
17 Mai 2010   •   00:04

Steaua a învins duminică Universitatea Craiova cu 2-0 într-un meci disputat în Ghencea, în penultima etapă a ediţiei 2009/2010 a Ligii I. "Roş-Albaştii" îşi asigură astfel locul cinci în clasament şi speră să mai poată avansa pentru a evita tururi preliminare în sezonul viitor al Europa League. Craiova, în schimb, speră la o înfrângere a Pandurilor luni cu FC Timişoara pentru a nu deveni favorită la retrogradare.
Moralul nu a fost punctul forte al craiovenilor în partida din Ghencea după înfrângerea de infarct din partida cu CFR Cluj, pierdută în ultima etapă cu 3-2. Cu toate acestea, Steaua a avut mari probleme la construcţie şi a fost nevoie de două goluri ale lui Arman Karamyan pentru ca echipa să nu fie ţintuită, practic, pe locul 5 al clasamentului fără posibilitatea de a mai urca. Jucătorul armean a punctat mai întâi în minutul 70, venit nestinghert la colţul din dreapta. Al doilea gol a venit nouă minute mai târziu tot de la Karamyan, care a marcat cu capul după ce mingea i-a venit din bară, după un şut al lui Bogdan Stancu.

Steana totalizează 59 de puncte şi aşteaptă rezultatele meciurilor Oţelul - Vaslui, Unirea Urziceni - Ceahlăul şi Pandurii - Timişoara pentru a şti la ce să spere pentru ultima etapă. Teoretic, în acest moment, Steaua mai poate prinde inclusiv locul al doilea al clasamentului, care duce în preliminariile Ligii Campionilor.
Craiova, în schimb, rămâne cu 33 de puncte, tot atâtea câte avea cu cinci etape în urmă. O victorie a Pandurilor împotriva Urziceniului ar face ca echipa lui Sorin Cârţu să egaleze la puncte "Ştiinţa".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: steaua Liga I Universitatea Craiova
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close