Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steaua, victorie dedicată lui Meme Stoica

Steaua, victorie dedicată lui Meme Stoica

Steaua, victorie dedicată lui Meme Stoica
15 Feb 2016   •   23:16

Steaua București a învins-o pe Concordia Chiajna cu scorul de 2-0 (2-0), luni seara, în deplasare, în ultima partidă din etapa a 24-a a Ligii I de fotbal, scrie Agerpres.

Campioana s-a impus prin golurile marcate de Fernando Varela (6), Jugurtha Hamroun (30). Căpitanul Stelei, internaționalul capverdian Varela, i-a dedicat golul său fostului conducător Mihai Stoica, eliberat luni din penitenciar. Varela a arătat după gol un tricou pe care era inscripționat mesajul ''Bine ai revenit acasă''.

Steaua a ratat mai multe ocazii mari de gol și a fost privată de un penalty, în minutul 82, când Ciprian Marica a fost faultat evident în careu de Răzvan Tincu.

Concordia a jucat ultimul sfert de oră în zece oameni, după ce Gabriel Giurgiu a fost eliminat pentru al doilea cartonaș galben.

La Concordia au debutat oficial nigerianul Christian Obodo și italianul Gabriele Zerbi, iar camerunezul Patrice Feussi a fost doar rezervă

La Steaua au evoluat în premieră într-un joc oficial Ciprian Marica, germanul Timo Gebhart și iordanianul Thaer Bawab, ultimii doi intrați pe final. Au redebutat la roș-albaștri Gabi Tamaș și Mihai Pintilii.

Steaua e neînvinsă de cinci etape, câștigându-le pe ultimele patru. În tur, Steaua a învins cu 3-1.

×
Subiecte în articol: steaua Meme Stoica Mihai Stoica
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close