Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steliştii stupefiaţi de dăruirea jucătorilor buzoieni: De ce alergaţi, bă?

Steliştii stupefiaţi de dăruirea jucătorilor buzoieni: De ce alergaţi, bă?

Steliştii stupefiaţi de dăruirea jucătorilor buzoieni: De ce alergaţi, bă?
28 Oct 2008   •   11:59

Gigi Becali se bate cu pumnul în piept că este un om corect şi că de aceea nu a apelat la prietenul său Costel Bucur pentru a câştiga meciul cu Gloria Buzău. Pe teren însă jucătorii stelişti erau frustraţi de gândul că nu pot învinge ?lanterna roşie? a Ligii I. Jucătorii Gloriei Buzău au dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că fotbaliştii Stelei i-au reproşat în special lui Eric Bicfalvi modul agresiv în care acesta juca. ?S-au luat de el că de ce aleargă atât de mult, că de ce trage tare, că de ce intră agresiv?, a spus unul dintre buzoieni.
Un alt jucător de la Gloria a confirmat: ?Nu au strigat să o lăsăm mai moale, însă le-au reproşat unora, mai ales celor care sunt împrumutaţi de la Steaua, modul agresiv în care jucau?. Trei jucători împrumutaţi de Steaua la Buzău au jucat duminică pe Ghencea: Liţu, Bicfalvi şi Prunescu.
Acesta din urmă, care a scos o minge de pe linia porţii, a spus că s-a bucurat după remiza cu Steaua, însă, fiind practic crescut în Ghencea, a simţit şi o dezamăgire la final. ?Totuşi, am arătat că sunt profesionist. Inclusiv la mingea pe care am respins-o de pe linia porţii?, spune Prunescu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Steaua Bucuresti Gloria Buzau
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close