Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Steliştii vor putea admira de marţi trofeul Cupei Campionilor Europeni

Steliştii vor putea admira de marţi trofeul Cupei Campionilor Europeni

Steliştii vor putea admira de marţi trofeul Cupei Campionilor Europeni
22 Dec 2008   •   13:08

Clubul bucureştean FC Steaza îşi va deschide marţi muzeul oficial într-o festivitate ce va începe la stadionul din Ghencea la ora 11:00. După o lungă perioadă de pregătiri, de delaraţii şi de controverse, muzeul îşi va deschide porţile pentru publicul stelist şi nu numai.
"Piesa de rezistenţă" a muzeului, care va fi amplasat la etajul al doilea al tribunei oficiale, va fi trofeul Cupei Campionilor Europeni, câştigat de Steaua în 1986 la Sevilla. Pe lângă acesta, vor mai fi expuse multe alte trofee, fotografii-document şi imagini de istorie ale clubului militar, de când acesta a fost fondat în 1947.
Conferinta de presă va fi urmată, anunţă gsp.ro, de o sesiune de autografe, cei care se vor vedea cu suporterii fiind fundaşul Sorin Ghionea şi portarul Robinson Zapata.
Pe lângă trofee şi obiecte legate de clubul "roş-albastru", muzeul va ma găzdui şi o serie de obiecte personale ale unor foşti jucători care au făcut istorie în Ghencea, cum ar fi echipamente, mingi de joc şi altele. Portarul Stelei de la Sevilla, Helmuth Duckadam chiar a declarat că are marele regret că a dat mânuşile cu care a apărat patru lovituri de la 11 metri, trimiţând Cupa Campionilor la Bucureşti, deoarece locul acestora ar fi fost în muzeu.
Sursă foto: fcsteaua.ro
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: FC Steaua muzeu Helmuth Duckadam
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close