Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stenogramă a şedinţei CEx al FRF: Dragomir l-a numit "coardă" pe Vasile Avram, Sandu l-a „regulat“ pe Marian Iancu

Stenogramă a şedinţei CEx al FRF: Dragomir l-a numit "coardă" pe Vasile Avram, Sandu l-a „regulat“ pe Marian Iancu

Stenogramă a şedinţei CEx al FRF: Dragomir l-a numit "coardă" pe Vasile Avram, Sandu l-a „regulat“ pe Marian Iancu
Sursa foto: Foto: Intact Images
28 Feb 2012   •   17:57

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, l-a numit "coardă" pe fostul preşedinte al Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, în cadrul şedinţei Comitetului Executiv din iulie 2011, informează Mediafax. În cadrul şedinţei, şeful FRF, Mircea Sandu, a vorbit despre posibilitatea unui nou mandat al acestuia în fruntea arbitrajului.

Conform stenogramei şedinţei Comitetului Executiv al FRF din iulie 2011, în care s-a decis excluderea grupării Universitatea Craiova, preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat că îi va propune preşedintelui CCA de atunci, Vasile Avram, încă un mandat la conducerea arbitrilor:

"I-am spus lui Vasile să ia un arbitru activ care să îmbunătăţească relaţia dintre comisie şi arbitri. Bun. Se familiarizează cu activitatea comisiei. Asta nu înseamnă că Vasile îşi încheie mandatul, sper, odată cu mine, şi dacă vom mai candida şi vom merge mai departe, probabil că, dacă îşi face treaba bine, o să-i propun încă un mandat".
   
"Dacă persistă să fie aşa de coardă, da", l-a aprobat Dragomir pe Sandu.
   
Mircea Sandu: L-am „regulat“ pe Marian Iancu

Mai multe site-uri au prezentat, marţi, stenograma şedinţei Comitetului Executiv din iulie 2011, în care a fost exclusă Universitatea Craiova, în cadrul discuţiilor preşedintele FRF, Mircea Sandu, cerând dezafilierea grupării oltene şi spunând că l-a "regulat" pe oficialul FC Timişoara, Marian Iancu.
   
Stenograma prezintă şi cum a fost înlocuit clubul Universitatea Craiova cu Juventus Bucureşti în Liga a II-a. Propunerea a fost făcută de preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, care şi-a motivat alegerea prin faptul că "e un mort în familia lor" şi Juventus Bucureşti "a promovat jucători la echipa naţională în decursul anilor".
   
Preşedintele FRF i-a informat pe membrii Comitetului Executiv despre cazul cluburilor FC Timişoara, Gloria Bistriţa şi FC Bihor, care nu au primit licenţa pentru sezonul 2011/2012 al Ligii I. El le-a spus acestora că grupările respective, "datorită unor oameni de proastă calitate, nu au reuşit să îşi întocmească dosarele pentru a participa şi în acest an la Liga I".
   
Referindu-se la Marian Iancu, pe care-l face "nesimţit", Sandu a spus că l-a "regulat", că e "mai tare" ca el şi că i-a "tras-o şi lui, ca persoană." Despre preşedintele Comitetului Director al FC Timişoara, Gheorghe Chivorchian, şeful FRF a afirmat că este "un fals, în faţă râde şi este drăguţ, în spate are tot felul de aprecieri".

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close