Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stoican: Ar fi prea mult să ne gândim la titlu dar echipa este într-o creştere de formă

Stoican: Ar fi prea mult să ne gândim la titlu dar echipa este într-o creştere de formă

Stoican: Ar fi prea mult să ne gândim la titlu dar echipa este într-o creştere de formă
Sursa foto: Foto: Agerpres
15 Dec 2013   •   13:34
Antrenorul formaţiei Dinamo, Flavius Stoican, a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că ar fi prea mult dacă s-ar gândi la câştigarea titlului în acest sezon al Ligii I, chiar dacă echipa sa se află într-o creştere de formă, câştigând ultimele cinci partide din campionat.
"E prea mult să ne gândim la titlu. Ne-am gândit că putem urca în clasament pas cu pas, îmi doresc foarte mult să urcăm. Sperăm să aducem puncte, chiar dacă într-un anume meci nu vom reuşi să facem şi spectacol. Pentru mine ideal ar fi să facem şi spectacol. Dar au fost meciuri în care am făcut spectacol, dar am plecat cu tolba goală", a spus Stoican, conform Mediafax.
Referitor la achiziţiile pe care Dinamo le va face în această iarnă, Stoican a afirmat că îşi doreşte jucători care să poată face diferenţa într-o partidă: "Nu am discutat concret despre jucători, mai avem o ultimă etapă apoi le vom pune pe toate la punct. Nu am discutat de buget, nu am discutat de nume concrete. Vom sta să analizăm fiecare jucător în parte care va veni pentru că ne dorim fotbalişti buni, care să facă diferenţa. Nu contează vârsta, important e cel care va veni să ne ajute. Dacă tratăm fiecare meci în parte serios şi reuşim să scotem câte ceva din fiecare partidă vă daţi seama că avem speranţe mai mari, ceea ce nu este rău. Sper să ajungem mai sus în clasament. Am noroc că am băieţi de caracter, îşi doresc în fiecare zi mai mult, asta e şansa mea. Dacă îşi luau nasul la purtare era mai greu să-i aduc cu picioarele pe pământ. Sunt băieţi care vor foarte mult".
Partida FC Vaslui - Dinamo, din cadrul etapei a XIX-a a Ligii I, se va disputa marţi, de la ora 20.45.
 

×
Subiecte în articol: Dinamo echipa joc campionat jucatori
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close