Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stoichiţă nu crede în titlu: "Cu lotul actual este foarte greu"

Stoichiţă nu crede în titlu: "Cu lotul actual este foarte greu"

Stoichiţă nu crede în titlu: "Cu lotul actual este foarte greu"
Sursa foto: mihai stoichita
27 Ian 2010   •   16:37

Nici chiar antrenorul Stelei nu crede că echipa din Ghencea poate să se încununeze campioană la sfârşitul sezonului în curs. În condiţiile în care patronul Gigi Becali i-a spus în mod repetat că îi transferă jucători pe posturile deficitare, dar nu s-a achitat de promisiuni, Stoichiţă nu crede că lotul actual poate să fie se lupte pentru titlu, dar nici nu consideră acest lucru imposibil.
"Arăt eu a om nemulţumit? E greu de câştigat campionatul cu lotul actual, dar nu imposibil. Mereu este loc de mai bine", a declarat antrenorul Stelei, Stoichiţă, pentru Mediafax.
Antrenorul Stelei este mulţumit de stagiul de pregătire din Turcia, din Antalya şi crede că a atins deja obiectivul pe care şi l-a prospus - acela de a-i pune pe jucători la punct cu pregătirea fizică.
"Am avut condiţii foarte bune şi scopul pe care mi l-am propus l-am atins: pregătirea fizică foarte bună. Sunt semne bune pentru viitor, sper să confirmăm şi în campionat. Să sperăm că vom reuşi şi achiziţii. Singurul meu vis este să câştig campionatul cu Steaua şi sper să devină realitate", a spus tehnicianul.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Mihai Stoichita Steaua Bucuresti Liga I
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close