Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Stoichiţă nu neagă venirea lui Jelev la Steaua. Gălăţenii se tem că-l vor pierde gratis

Stoichiţă nu neagă venirea lui Jelev la Steaua. Gălăţenii se tem că-l vor pierde gratis

Stoichiţă nu neagă venirea lui Jelev la Steaua. Gălăţenii se tem că-l vor pierde gratis
Sursa foto: jivko jelev
04 Ian 2010   •   15:18

Steaua l-ar putea semna pe fundaşul bulgar al Oţelului, Jivko Jelev. Antrenorul Mihai Stoichiţă consideră că este posibil ca fundaşul de 31 de ani să meargă în Ghencea, dar gălăţenii acuză că Steaua se foloseşte de toate tertipurile pentru a lua jucătorul gratis, aşa cum ar mai fi făcut în cazurile Ghionea, Ochiroşii sau Tudose.
Mihai Stoichiţă îl vrea pe fostul internaţional bulgar Jivko Jelev la Steaua, cu toate că fundaşul nu a mai jucat la Oţelul de la începutul lui noiembrie. Gălăţenii cer pe el 200.000 de euro, preţ considerat accesibil, mai ales pentru un jucător considerat de valoare. Steliştii se declară rezervaţi în privinţa trasferului, în timp ce moldovenii speră să nu fie furaţi.
"Este un caz tipic marca Steaua care ne-a mai luat în trecut jucători cu fel de fel de tertipuri, aşa cum s-a mai întâmplat cu Ghionea, Tudose şi Ochiroşii. De această dată îi anunţ pe cei de la Steaua că Jelev nu o să ajungă niciodată în Ghencea liber de contract. Este plecat de patru luni de la echipă, iar noi i-am plătit în fiecare lună salariul. Din acest motiv am trimis la comisiile LPF o solicitare de suspendare a jucătorului bulgar deoarece a părăsit echipa fără motiv. Repet, i-a fost plătit salariul lună de lună. Personal de la Steaua nu am fost contactat de nimeni. Jelev poate pleca la Steaua pe o altă sumă decât cea pentru care poate pleca la alte formaţii. În concluzie, transferul este departe de a fi realizat, mai ales cum visează Steaua, liber de contract.", a declarat managerul general gălăţean, Marius Stan, pentru Prosport.
Antena3.ro

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close