Antena 3 CNN Sport Fotbal intern ?Studenţii? îi umilesc pe campionii României. Sportul Studenţesc - CFR Cluj, 3-0

?Studenţii? îi umilesc pe campionii României. Sportul Studenţesc - CFR Cluj, 3-0

?Studenţii? îi umilesc pe campionii României. Sportul Studenţesc - CFR Cluj, 3-0
Sursa foto: Foto: gsp.ro
20 Aug 2010   •   20:06

Sportul Studenţesc a produs surpriza etapei învingând-o pe campiona en-titre, CFR Cluj, cu scorul de 3-0, în primul meci al etapei a V-a a Ligii I.

Elevii lui Tibor Selymes au deschis scorul, în minutul 22, prin Tibi Bălan cu un şut la colţul scurt după ce l-a driblat pe Alcantara. La şase minute după gol, antrenorul ?studenţilor? a fost trimis în tribune de central.

Sportul majorează diferenţa pe tabela de marcaj în minutul 58, prin acelaşi Tiberiu Bălan. Bălan i-a păsat lui Varga, pe partea dreaptă, acesta a şutat în bara transversală, mingea a revenit la Bălan, care a înscris cu capul din şase metri.

În minutul 61, Sportul stabileşte scorul final, 3-0, după ce Pătraşcu a şutat direct în stânga lui Nuno Claro, în urma unei lovituri libere de la aproximativ 19 metri.

CFR Cluj a rămas în inferioritate numerică în minutul 69, după ce Traore a fost eliminat pentru un fault asupra lui Irimia. Imediat după eliminare, câţiva jucători ai celor două echipe s-au îmbrâncit, însă arbitrul nu a mai acordat nic un cartonaş.

În minutul 77, formaţia clujeană a rămas în nouă jucători de câmp, după ce şi Cadu a primit direct cartonaşul roşu, pentru un fault asupra lui Curelea. Scorul putea fi mult mai dur dacă Ferfelea sau Curelea nu iroseau ocazii importante pe finalul partidei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sportul Studentesc CFR Cluj gol
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close