Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şumudică a fost demis de la Rapid. Cosmin Contra, posibil înlocuitor

Şumudică a fost demis de la Rapid. Cosmin Contra, posibil înlocuitor

Şumudică a fost demis de la Rapid. Cosmin Contra, posibil înlocuitor
27 Apr 2011   •   20:51

Tehnicianul Marius Şumudică a aflat miercuri, la antrenamentul pe care îl conducea, că nu mai este antrenorul Rapidului. Ajuns la stadion când Şumudică le ţinea un discurs jucătorilor, Dinu Gheorghe a intervenit şi a anunţat încetarea raporturilor de muncă.

Antrenorul a lăsat senzaţia că se aştepta la decizie, a dat mâna cu toţi jucătorii şi a părăsit terenul de antrenament. El a declarat că joi vor fi stabilitate cu exactitate datele rezilierii contractului. "Nu a fost decizia mea, îmi pare rău, dar asta e viaţa antrenorului. Mâine aştept hârtia oficială de reziliere a contractului. Vă doresc să aveţi parte de un antrenor la fel de deschis ca mine", a spus Şumudică.

Alături de Şumudică şi de Dinu Gheorghe, de pe teren a ieşit şi secundul Bogdan Andone, solidar cu antrenorul principal, dar şi preparatorul fizic. "Eu am venit cu Şumudică şi plec cu el. E normal ca eu să-l urmez. Sincer, nu mă aşteptam să se întâmple asta pentru că şi după înfrângerea cu Sportul, echipa e pe locul 5, adică în obiectiv. Sper ca băieţii să se mobilizeze şi să obţină rezultate şi sunt convins că-şi vor atinge obiectivul. A fost o perioadă frumoasă petrecută împreună, o experienţă unică şi era normal să se încheie cu o despărţire grea", a declarat Bogdan Andone.

Conform Gazetei Sporturilor, favorit pentru preluarea echipei ar fi Cosmin Contra. "E o provocare pentru oricine să antreneze Rapidul. Ar fi o onoare şi pentru mine, dar eu nu am discutat cu nimeni de acolo", a afirmat Contra pentru GSP.ro. Chiar dacă nu are Licenţă Pro, Contra poate sta pe bancă deoarece urmează cursurile şcolii FRF de profil.




×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri de Izvorul Tămăduirii
x close