Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Şumudică-show: S-a bucurat ca Mourinho şi l-a desfiinţat pe Marius Constantin

Şumudică-show: S-a bucurat ca Mourinho şi l-a desfiinţat pe Marius Constantin

Şumudică-show: S-a bucurat ca Mourinho şi l-a desfiinţat pe Marius Constantin
04 Apr 2011   •   11:29

Rapid a învins cu mari emoţii pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 23-a din Liga I şi a urcat pe locul 4. Tehnicianul giuleştenilor, Marius Şumudică, a trăit intens desfăşurarea partidei, bucurându-se în stilul lui Jose Mourinho şi lansând un atac dur la adresa lui Marius Constantin la conferinţa de presă.

Şumudică s-a manifestat ca un suporter la golul de 2-1 al giuleştenilor şi a fost trimis în tribune de arbitrul Teo Crăciunescu, acesta fiind sărutat de antrenor în momentul eliminării. Şumi-gol nu a stat degeaba nici în public, cântând alături de galerie.

Am fost făcut golan şi în toate felurile. M-am exteriorizat şi îmi cer scuze celor care au văzut asta, pur şi simplu m-am bucurat la reuşitele echipei mele”, a declarat Şumudică la conferinţa de presă de la sfârşitul meciului.

Tehnicianul vişiniilor nu a avut doar motive de bucurie după meciul cu Gaz Metan. Şumudică a continuat disputa cu Marius Constantin, fundaşul cu care a fost la un pas de a se lua la bătaie în urmă cu câteva zile: „Golan nu e Şumudica, ci un jucător care bea vinul din minibar înaintea unui meci, un jucător care nu salută niciodată galeria şi care fuge la controlul antidoping, unde bea cinci sticle de bere şi fumează un pachet de ţigări”.

 

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close