Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Șumudică și Reghecampf, dialog în direct la TV: "Nu o să antrenez acolo nici dacă ajung să mor de foame"

Șumudică și Reghecampf, dialog în direct la TV: "Nu o să antrenez acolo nici dacă ajung să mor de foame"

Șumudică și Reghecampf, dialog în direct la TV: "Nu o să antrenez acolo nici dacă ajung să mor de foame"
22 Noi 2016   •   20:02

Laurențiu Reghecampf și Marius Șumudică au purtat un dialog în direct și au clarificat disputa legată de forma fizică a lui Boldrin și De Amorim.

De asemenea, în cadrul dialogului purtat la o televiziune de sport, Șumudică a ținut să clarifice declarația în care a afirmat că ar veni să antreneze Steaua de două ori pe săptămână.

Șumudică: "Eu am spus că dacă aș ajunge vreodată antrenor acolo, ceea ce nu se poate, ar veni 30.000 de fani să mă înjure. Nu-mi doresc să fiu antrenor la Steaua sau FCSB sau cum se numește. Eu am glumit, am spus că i-aș antrena de două ori pe săptămână.

Nu o să pot ajunge niciodată antrenor acolo. Singurul lucru care m-a deranjat a fost că s-a zis că jucătorii care au plecat de la Asta nu ar fi de nivelul Stelei".

Reghecampf: "Nu am zis asta, eu am zis că Boldrin și De Amorim trebuie să se obișnuiască cu coechipierii".

Șumudică: "Eu oricum nu aveam nicio problemă cu Reghecampf. Dar în viața mea nu îmi doresc să antrenez Steaua, chiar dacă nu o să am ce mânca!"

 

×
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close