Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Supărare la Botoșani, după înfrângerea cu Steaua. ”Parcă e un coșmar”

Supărare la Botoșani, după înfrângerea cu Steaua. ”Parcă e un coșmar”

Supărare la Botoșani, după înfrângerea cu Steaua. ”Parcă e un coșmar”
08 Sep 2016   •   23:10

"Am pus probleme și în campionat și acum, dar pe urmă a picat golul și s-a stricat tot. E o diferență mare între noi și Steaua, de salarii, de orice. E greu să faci față cu Steaua. Te bați cu Steaua doar dacă faci investiții puternice. 

Atunci când jucăm cu echipele mari ne blocăm. Apar crampe musculare în minutul 60. Și nu că nu sunt pregătiți, ci e consumul mai mare. 

Eu azi am băgat cea mai bună echipă pe care am putut să o bag în teren. Toată lumea ar fi spus că ce inspirat eram dacă noi câștigam meciul. 

O să mai treacă timp până o să câștigăm cu Steaua. Cel mai mic contract al Stelei e cel mai mare de la Botoșani. Lumea trebuie să înțeleagă. Calitatea înseamnă bani"
, a spus Leo Grozavu pentru Dolce Sport

Istvan Fulop a caracterizat jocurile cu Steaua "un coșmar". "Parcă e un coșmar cu Steaua de nu marcăm. Avem ocazii, dar nu marcăm. Am luat gol în ultimul minut în prima repriză, deși am jucat bine. Am început prost în a doua repriză și nu ne-am revenit. 
O să muncim mai mult și o să-i batem până la urmă. Până la urmă trebuie să-i batem"
, a spus Istvan Fulop. 

"Este o diferență între Steaua și Botoșani. Steaua aduce cei mai buni jucători. Au fost mai buni decât noi. Se vede calitatea jucătorilor Stelei", a spus si Mihai Roman. 

×
Subiecte în articol: steaua FC Botosani
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close