Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Suporterii Petrolului, alături de Younes Hamza. Sute de oameni au manifestat în semn de susținere a tunisianului

Suporterii Petrolului, alături de Younes Hamza. Sute de oameni au manifestat în semn de susținere a tunisianului

Suporterii Petrolului, alături de Younes Hamza. Sute de oameni au manifestat în semn de susținere a tunisianului
de M.C.    |    14 Aug 2013   •   01:06

Peste 400 de suporteri petroliști s-au strâns marți seară în fața sediului Primăriei Ploiești, acolo unde au manifestat în semn de solidaritate cu atacantul echipei Petrolul, Younes Hamza, agresat la Mamaia.

Sub deviza ”Justice for Hamza”, suporterii au afișat bannere pro-Hamza și au scandat împotriva lui Radu Mazăre, primarul Constanței.

"Indiferent de ce s-a întâmplat, forţa pumnului şi intimidarea nu trebuie să primeze la noi în ţară. Suntem alături de Hamza Younes, un fotbalist care luptă pentru echipa Ploieştiului. Am contactat un avocat licenţiat în Franţa şi vom sprijini toate acţiunile pe care Hamza le va face în instaţă", a declarat Doru Alexiu, liderul Ligii Suporterilor "Constantin Tabarcea", citat de Mediafax.

Fanii petroliști și-au declarat solidaritatea și cu fanii rapidiști, urmând ca în zilele următoare să organizeze o manifestare similară celei de marți.

Atacantul tunisian al echipei Petrolul Ploieşti, Younes Hamza, a depus o plângere împotriva a doi bărbați care l-ar fi agresat și care ar fi gărzile de corp ale lui Radu Mazăre. În replică, primarul Constanței a spus că se gândește să facă plângere împotriva lui Hamza, pentru tentativă de omor.


×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close