Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Suporterii Stelei se pregătesc de miting

Suporterii Stelei se pregătesc de miting

Suporterii Stelei se pregătesc de miting
06 Feb 2017   •   18:08

Aproximativ 13.000 de spectatori au fost în tribunele Stadionului ”Dr. Constantin Rădulescu”, cea mai mare asistență din acest sezon, chiar dacă vremea nu a fost deloc una prielnică pentru fotbal, scrie DigiSport.

Organizatorii au recunoscut franc, înaintea de meci, că sosirea Stelei a produs o emulație în Cluj. Pe lângă suporterii de bază ai ardelenilor, fanii roș-albaștrilor nu au ținut cont de scandalul existent acum între actuala echipă din Liga 1 și Armată și au fost în tribune pentru a-i susține pe elevii lui Laurențiu Reghecampf.

”Pentru că tot suntem în perioada mitingurilor, vreau să le reamintesc fanilor Stelei, echipa actuală, că pe data de 25 februarie, în 33 de județe, dar și în Bucureștiul, vom avea un miting de susținere a echipei.

S-a văzut și la Cluj cât este de iubită Steaua. Sunt convins că și la meciurile de acasă fanii vor veni alături de noi, pentru că mereu în momentele grele am știut să fim uniți.

Am încredere în actualul lot și în munca pe care o face Laurențiu Reghecampf și sunt convins că la finalul sezonului vom celebra un nou titlul de campioni”, a spus Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, prezent în emisiunea ”Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Și Laurențiu Reghecampf a ținut să le transmită un mesaj celor de la Armată, după finalul partidei din Gruia.

”Noi ne bucurăm și suntem mândri că pe oriunde vine Steaua sunt stadioane aproape pline. Acest lucru cred că trebuie urmărit de către cei care nu și-au dorit ca la București echipa noastră să fie susținută de un număr poate mult mai mare”, a spus Reghe, la Digi Sport.

×
Subiecte în articol: steaua suporteri miting
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close