Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Suporterii stelişti şi cei dinamovişti vor ajunge la Braşov pe trasee diferite

Suporterii stelişti şi cei dinamovişti vor ajunge la Braşov pe trasee diferite

Suporterii stelişti şi cei dinamovişti vor ajunge la Braşov pe trasee diferite
Sursa foto: Foto: Intact Images
25 Mai 2011   •   13:17

Jandarmeria a fost prevăzătoare şi şi-a luat toate măsurile de precauţie pentru a preîntâmpina orice incident între suporterii stelişti şi cei dinamovişti, care se deplasează la Braşov pentru finala Cupei României.

Conform Gazetei Sporturilor, cele două galerii vor ajunge la Braşov pe rute diferite. Astfel, fanii Stelei vor merge pe traseul Bucureşti - Piteşti - Câmpulung, în timp ce suporterii alb-roşilor se vor deplasa pe ruta Bucureşti - Ploieşti - Câmpina - Sinaia.

Indiferent de felul în care au ales să se deplaseze la Braşov (autocar, tren, maşină personală), suporterii ambelor formaţii vor fi monitorizate de Brigada Specială Mobilă şi, de asemenea, jandarmii din Prahova şi Braşov, dar şi poliţiştii locali, vor fi prezenţi la locurile de popas, pentru a evita eventualele incidente.

O să îi monitorizăm permanent şi vom face tot posibilul să nu existe incidente şi să nu sufere nici ceilalţi oameni întâlniţi pe drum", a declarat Ciprian Aldea, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Braşov.

Spectacol cu trupa Bere Gratis în Piaţa Sfatului

Cele mai tari hituri Bere Gratis vor răsuna pentru toate generaţiile de iubitori de muzică bună, încingând şi mai tare atmosfera tensionată dinaintea meciului. Concertul va avea loc de la ora 19:15, în Piaţa Sfatului din Braşov, la finalul său, toţi cei prezenţi putând urmări pe un ecran special amplasat finala dintre Steaua şi Dinamo.

×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close