Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Surpriză în primul meci din etapa a 12-a: Viitorul Constanţa a câştigat cu 1-0 pe terenul lui CFR Cluj

Surpriză în primul meci din etapa a 12-a: Viitorul Constanţa a câştigat cu 1-0 pe terenul lui CFR Cluj

Surpriză în primul meci din etapa a 12-a: Viitorul Constanţa a câştigat cu 1-0 pe terenul lui CFR Cluj
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    19 Oct 2012   •   08:34

Etapa a 12-a din Liga I a debutat joi seară cu o mare surpriză. Viitorul Constanţa a câştigat cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj şi a adâncit criza echipei antrenate de Ioan Andone.

Succesul constănţenilor a fost adus de golul marcat în minutul 20 de Gabriel Iancu, acesta păcălind jocul la offside al apărării clujene şi înscriind în poarta goală după ce l-a driblat şi pe Felgueiras.

Tinerii jucători ai lui Cătălin Anghel au continuat să evolueze dezinvolt şi au reuşit să-şi păstreze avantajul chiar şi după ce au rămas în inferioritate numerică în minutul 60, Dică fiind eliminat pentru o intrare dură asupra lui Cadu.

Aflat la debutul în prima ligă, portarul Buzbuchi a făcut un meci senzaţional, având câteva intervenţii providenţiale, care au securizat cel mai important succes din scurta istorie a echipei conduse de Gheorghe Hagi.

Veştile proaste pentru CFR nu se opresc aici, pentru că Sougou s-a accidentat din nou, părăsind terenul încă din minutul 10, şi devenind indisponibil pentru următoarele partide.

„Este o victorie mare pentru noi, pentru că am întâlnit campioana ţării şi se poate numi o surpriză. Felicit toată echipa şi cred că trebuie să rămânem echilibraţi. Jucătorii noştri au calitate, sunt jucători tineri, cu mult talent”, a declarat tehnicianul învingătorilor la finalul întâlnirii.

De cealaltă parte, Ioan Andone consideră că elevii săi au făcut cel mai slab meci din acest sezon.

„Trebuia să fie o repetiţie pentru meciul de marţi, din Liga Campionilor. Din păcate astăzi am făcut greşeli mari în apărare, greşeli colective. Ne-am creat multe ocazii, ultima pasă nu a funcţionat. Puteau să fac şi 2-0, au avut o şansă enormă cei de la Viitorul. Cred că a fost cel mai slab joc al nostru din campionat, dar victoria lor e meritată pentru că au ştiut să profite de naivitatea noastră în apărare”, a spus antrenorul campioanei.

CFR Cluj: Felgueiras - Pinto, Cadu, Maftei, Camora - Mureşan, Alberto (Bjelanovici 64), Valente (Sepsi 57) - Sougou (Hora 11), Kapetanos, Bastos

Viitorul Constanţa: Buzbuchi - Bălaşa, Fl. Bejan, I. Larie, A. Toşca (Puţanu 68) - Lazăr, Vaştag - G. Iancu (Benzar 75), N. Dică, A. Chiţu (Cl. Herea 90) - D. Alibec

×
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close