Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Surpriză în Regie: Sportul învinge cu 1-0 pe FC Vaslui

Surpriză în Regie: Sportul învinge cu 1-0 pe FC Vaslui

Surpriză în Regie: Sportul învinge cu 1-0 pe FC Vaslui
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de M.T.    |    26 Noi 2011   •   16:07

FC Vaslui pierde teren în lupta pentru titlu, după ce a fost învinsă în deplasare de Sportul Studenţesc. Echipa antrenată de Daniel Isăilă s-a impus cu 1-0, doar a doua victorie a sezonului, şi urcă pe locul 15 în Liga I, depăşind pe FCM Tg. Mureş.

Vasluiul a început mai bine meciul disputat în Regie, Zmeu şi Raul Costin ratând deschiderea scorului în primele zece minute. Însă, la prima greşeală din apărarea oaspeţilor, elevii lui Daniel Isăilă nu au iertat. Leonard Dobre a păcălit pasul la offside al moldovenilor şi a înscris cu un şut pe sub Cerniauskas în minutul 16.

Echipa lui Hizo a reacţionat aşa cum era de aşteptat, înghesuindu-i pe jucătorii Sportului în propria jumătate de teren, însă Zmeu, de trei ori, Wesley, Adailton şi Temwanjera au irosit şansele de care au beneficiat. Ba mai mult, bucureştenii îşi puteau dubla avantajul înainte de pauză, când Ceriasukas l-a blocat excelent pe Lazăr.

În repriza a doua, oaspeţii au continuat să preseze, în căutarea golului de 1-1, dar cei care au fost mai aproape de a marca au fost tot studenţii, prin Ferfelea, care a tras în bară, după o acţiune personală, şi Ghinga, mijlocaşul reluând puţin pe lângă din 6 metri.

Gazdele au rezistat fără prea mari emoţii până în final, deşi au evoluat în inferioritate numerică în ultimele cinci minute, după ce Farmache a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene.

Sportul: A. Popescu - Farmache, D. Lung, Patriche, Maxim - Ghinga, A. Lungu - V. Lazăr (Nicola 86), Ferfelea (A. Raţiu 90), L. Dobre (Târnăcop 78) - Curelea

FC Vaslui: Cerniauskas - P. Jovanovic, Papp, Farkas, Milisavljevic (Buhăescu 85) - Zmeu (Hugo Luz 46), R. Costin - Adailton, Wesley, L. Sânmărtean - Temwanjera (Y. Bello 67).

×
Subiecte în articol: Sportul Studentesc FC Vaslui Liga I
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close