Surpriză mare legată de Dan Petrescu. Ce au decis șefii lui CFR Cluj

03 Apr 2018   •   14:26
Surpriză mare legată de Dan Petrescu. Ce au decis șefii lui CFR Cluj

Antrenorul Dan Petrescu şi-a prelungit contractul cu clubul de fotbal CFR Cluj, pentru încă două sezoane, începând din vară, a anunţat, marţi, gruparea din Gruia pe site-ul său oficial.

''Datorită muncii de excepţie depuse până acum la CFR, a rezultatelor şi a atmosferei create în sânul echipei, clubul CFR 1907 Cluj anunţă că a ajuns la un acord de prelungire a contractului cu antrenorul Dan Petrescu pentru încă două sezoane, începând din această vară. Am început un proiect pe termen lung alături de Dan Petrescu şi vrem să îl continuăm împreună spre atingerea obiectivelor stabilite'', se arată în comunicat.

Petrescu a fost prezentat oficial ca antrenor al echipei clujene pe 10 iunie 2017. El a semnat atunci un contract pe doi ani.

După primele trei etape din play-off, CFR Cluj ocupă locul al doilea în clasament, la egalitate de puncte (35) cu liderul FCSB, care conduce la diferenţă de un singur gol.

Dan Petrescu le-a mai antrenat în cariera sa pe Sportul Studenţesc, Rapid Bucureşti, Wisla Cracovia, Unirea Urziceni, Kuban Krasnodar, Dinamo Moscova, Al-Arabi (Qatar), ASA Târgu Mureş, Jiangsu Suning, Al-Nasr (EAU).

Parteneri
x close