Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Surpriză uriașă în lumea fotbalului. Lui Gigi Becali i s-a propus să investească la Dinamo

Surpriză uriașă în lumea fotbalului. Lui Gigi Becali i s-a propus să investească la Dinamo

Surpriză uriașă în lumea fotbalului. Lui Gigi Becali i s-a propus să investească la Dinamo
17 Ian 2017   •   17:50

Finanţatorul clubului de fotbal Steaua, Gigi Becali, a declarat marţi, într-o conferinţă de presă, că finul său, Cristian Borcea, aflat acum în penitenciar, i-a propus să investească alături de el la gruparea rivală Dinamo Bucureşti. 

De la începutul conflictului cu CSA Steaua, Becali a adăugat că a primit oferte de a prelua mai multe cluburi precum ACS Poli Timişoara, Rapid sau Petrolul Ploieşti. 

"Antrenorul ăla zice să vin la Timişoara, la Petrolul zic unii să mă duc, la Dinamo zice finu' (n.r. - Cristian Borcea): 'Vino, naşule, cumpăr eu clubul de la Negoiţă (n.r. - actualul proprietar al FC Dinamo) şi bag eu 10 milioane, nu bagi tu niciun ban, doar aduci jucătorii şi faci cu mine. Eu nu mă bag, o vorbă nu scot. Se ocupă Patrick de galerie şi numai tu faci tot la Dinamo'. La Rapid la fel, să aduc jucătorii şi să mă duc acolo. Dar eu nu trădez suporterii stelişti. Dacă vedeam că suporterii sunt împotriva mea, poate plecam la alt club, dar eu nu îi trădez", a spus finanţatorul stelist. 

Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu oficialii Clubului Sportiv al Armatei Steaua, între cele două părţi existând mai multe procese pe rol. 

La 22 decembrie, Curtea de Apel Bucureşti a decis că gruparea din Liga I deţinută de Gigi Becali, Fotbal Club Steaua Bucureşti, nu mai are voie să folosească numele "Steaua" şi "Steaua Bucureşti" fără consimţământul clubului Armatei, CSA Steaua. Decizia este executorie, dar nu şi definitivă, ea putând fi atacată cu recurs. 

De asemenea, CSA Steaua a solicitat în instanţă recuperarea unui prejudiciu în valoare de 37 de milioane de euro cauzat de folosirea ilegală a mărcii "Steaua Bucureşti" de către clubul de fotbal FCSB, finanţat de Gigi Becali, în perioada 2004-2014. 

Clubul Sportiv al Armatei şi-a înfiinţat recent o echipă de fotbal, iar fostul internaţional Marius Lăcătuş a fost numit antrenor-coordonator (director tehnic). Echipa va fi înscrisă în Liga a IV-a începând cu sezonul competiţional 2017-2018 şi are ca obiectiv promovarea în Liga I în anul 2020. 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Gigi Becali Dinamo steaua
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close