Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Suspendat şase etape, Cârţu şi-a dat demisia de la Pandurii. Ciobotariu îi ia locul

Suspendat şase etape, Cârţu şi-a dat demisia de la Pandurii. Ciobotariu îi ia locul

Suspendat şase etape, Cârţu şi-a dat demisia de la Pandurii. Ciobotariu îi ia locul
Sursa foto: Sorin Cartu
28 Oct 2009   •   12:28

Sorin Cârţu nu a putut suporta să îşi conducă echipa timp de şase meciuri din tribună şi şi-a prezentat, miercuri, demisia din funcţia de antrenor al Pandurilor. Cârţu a fost suspendat şase etape de Comisia de Disciplină a LPF după ce, la partida Pandurii - Urziceni, i-a arătat de mai multe ori arbitrului Augustus Constantin mâinile încrucişate, cu trimitere directă la starea tatălui arbitrului, deţinut în legătură cu dosarul "Mită pentru arbitri".
Suspendat şase etape şi amendat cu 6.800 de lei, Sorin Cârţu a decis să pună capăt colaborării cu Pandurii şi a mers la biroul preşedintelui Condescu, care i-a semnat imediat demisia. Cârţu este convins că pedeapsa care l-a determinat să plece de la echipa din Târgu-Jiu este strâns legată de relaţia proastă a lui Condescu cu oficialii FRF.
Postul de antrenor al Pandurilor va fi preluat de Liviu Ciobotariu.
"După ceea ce s-a întâmplat la ultima partidă cu Unirea Urziceni am considerat că virulenţa şi vehemenţa cu care am protestat la prestaţia arbitrului nu îmi face o imagine foarte bună şi realist fiind, şi făcând o analiză cât se poate de pertinentă, am considerat că am greşit. Manifestarea respectivă nu îşi avea locul şi am considerat că e cel mai bine să plec pentru a nu avea aşa o imagine greşită în faţa propriilor mei jucători. Marţi dimineaţă, după o noapte de gânduri şi trecut în revistă tot ceea ce s-a întâmplat, am venit la domnul preşedinte Marin Condescu şi i-am spus că dacă doreşte putem să mergem mai departe în continuare, dar eu ştiu că am comis o greşeală şi restul rămâne să stablim. Am ajuns de comun acord sã reziliem contractul. E şi un gest al meu de a recunoaşte un anumit grad de vinovăţie în ceea ce am făcut, dar, în urma unei analize am tras concluzia că trebuie să plec", a comentat Sorin Cârţu plecarea de la Pandurii, potrivit Mediafax.
Ciobotariu admite negocierile
"Sunt în discuţii avansate cu clubul Pandurii Târgu Jiu. În această după-amiază voi merge la Târgu Jiu pentru a negocia contractul. Probabil îl voi şi semna. Nu pot să spun încă nimic de obiectivele echipei, voi vorbi doar după ce voi semna contractul, pe care este foarte probabil să-l parafez azi", a declarat Ciobotariu.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sorin Cartu Pandurii Targu Jiu Liga I
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close