Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ţălnar îl trimite pe gafeurul Dolha titular în derby-ul Dinamo - Steaua

Ţălnar îl trimite pe gafeurul Dolha titular în derby-ul Dinamo - Steaua

Ţălnar îl trimite pe gafeurul Dolha titular în derby-ul Dinamo - Steaua
Sursa foto: emilian dolha
15 Mar 2010   •   18:14

Criticat din toate părţile, Emilian Dolha are încă încrederea antrenorului. Gafeurul de la Cluj a fost distrus de greşeala care le-a permis celor de la CFR să egaleze pe final Dinamo, dar tehnicianul Cornel Ţălnar consideră că portarul poate face un meci foarte bun miercuri cu Steaua. Astfel, Dolha a fost deja anunţat titluat în "Eternul Derby".
"Derbiul cu Steaua este capul de afiş al sezonului, mai ales că ambele echipe sunt în lupta pentru titlu. După meciul de la Cluj am mari speranţe că vom obţine un rezultat bun şi sper să ne mulţumim suporterii. Suntem pe drumul cel bun şi rezultatul cu Steaua contează foarte mult în ceea ce va fi în continuare. Sper ca jucătorii să se autodepăşească în acest meci. Avem vreo 4-5 jucători incerţi, dar se fac mari eforturi să fie recuperaţi până la ora jocului. Dolha nu numai că va fi în lot, dar va şi apăra. Am mare încredere în el. E adevărat că au fost şi greşeli, dar sunt sigur că va face un meci bun. Borcea spune ce vrea el, dar eu răspund de rezultat şi eu decid cine joacă. Mai supărat decât Dolha nu cred că a fost nimeni, dar sunt mulţi care au greşit şi cred că el are nevoie de încrederea noastră", a declarat antrenorul lui Dinamo, Cornel Ţălnar, pentru Mediafax.
Florin Prunea, managerul sportiv al "câinilor", nu l-a lăudat pe Dolha dar a infirmat discuţiile privind readucerea la Dinamo a lui Bogdan Lobonţ.
"Derbiul cu Steaua a început imediat ce s-a terminat meciul de la Cluj. Este o partidă pentru care fotbaliştii se pregătesc tot anul şi în care sunt sigur că vor da totul. Va fi un meci în care echipa care îşi va dori mai mult victoria va câştiga şi sunt convins cã Dinamo va fi aceea. Avem un anumit raport cu Roma în ceea ce-l priveşte pe Lobonţ, el este un dinamovist, dar în momentul de faţă portarii lui Dinamo sunt Dolha, Munteanu şi Curcă. Nu am vorbit cu italienii despre Lobonţ, deoarece acum este jucător sub contract", declarat fostul portar al echipei naţionale a României.
Partida dintre Dinamo şi Steaua se va juca pe stadionul Ştefan cel Mare din Capitală şi este programată miercuri la ora 20:30.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Dinamo steaua Liga I CFR Cluj
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close