Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Ţălnar şi Dinu pun tunurile pe Adrian Cristea: Prinţul nostru moare prin discoteci

Ţălnar şi Dinu pun tunurile pe Adrian Cristea: Prinţul nostru moare prin discoteci

Ţălnar şi Dinu pun tunurile pe Adrian Cristea: Prinţul nostru moare prin discoteci
Sursa foto: adrian cristea
06 Mar 2010   •   22:36

Antrenorului lui Dinamo, Cornel Ţălnar, nu i-a picat deloc bine semieşecul de pe teren propriu cu Ceahlăul, 1-1. Singurul motiv al rezultatului negativ, crede el, să în indolenţa unora dintre jucători, iar tehnicianul l-a scos la "careu" pe mijlocaşul Adrian Cristea. Atât Ţălnar, cât şi administratorul delegat Cornel Dinu, au spus despre "Prinţ" că a ratat într-un mod inadmisibil, iar "Procurorul" i-a găsit o explicaţie - aceea că îşi pierde tot timpul prin discoteci.
"Cum poţi să-i spui Prinţ unui jucător care nu moare pe teren! Păi, prinţii mor, cad pe teren, nu în discoteci. Cum să-l plăteşti pe Zicu cu 500.000 de euro pe sezon. Adrian Cristea este rodul unei educaţii incipiente pe care au avut-o acolo, la Iaşi. Noi nu eram alintaţi cum sunt ei. Eram alinţaţi cu scaunul. Jucătorii adevăraţi sunt jigniţi de jucătorii rahaţi, pafrazându-l pe Arghezi. Am senzaţia că Pulhac îşi pune un fes în cap şi că se păcăleşte că ar sări femeile pe el. Săracul, el e un copil mic, despre ce să vorbeşti cu el?! Vă daţi seama în ce degradare morală am ajuns?! Ce să vorbeşti cu el? Obligaţia lui era să centreze în careu când erau trei jucători liberi şi Dinamo să câştige cu Ceahlăul", a declarat Cornel Dinu la sport.ro.
Ţălnar l-a criticat pe Cristea în termeni mai puţin duri şi s-a limitat să îl muştruluiască pentru felul în care a tratat anumite faze.
"A doua repriză a noastră a fost slabă. De abia după ce am primit golul ne-am revenit, dar superficialitatea cu care s-au tratat ocaziile de gol ne-au făcut să pierdem şansa de a ocupa locul doi în această seară. Nu i-am certat pe jucători, le-am spus nişte lucruri ca de la antrenor la jucători. Sunt foarte nemulţumit de unii, în special de Adrian Cristea. Nu se poate să nu te concentrezi deloc şi să ratezi ocaziile la modul în care le-a ratat el. De la începutul săptămânii le-am spus să aibă grijă, să nu se culce pe-o ureche. Mulţi nu m-au ascultat şi i-au tratat de sus pe adversari. Ar mai fi încă vreo doi-trei de care sunt nemulumit, dar nu le dau numele. Cu Steaua şi cu CFR vor fi meciuri de care pe care. N-am ieşit din lupta pentru titlu. Nu trebuia să se întâmple ceea ce s-a întâmplat azi. E o ruşine pentru Dinamo", a declarat tehnicianul dinamovist.
Dinamo a remizat sâmbătă seară cu Ceahlăul, scor 1-1, în Ştefan cel Mare.
Antena3.ro

×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close