Antena 3 CNN Sport Fotbal intern Tamaş, acuzat că a băut vin până dimineaţa înainte de Dinamo - Rapid

Tamaş, acuzat că a băut vin până dimineaţa înainte de Dinamo - Rapid

Tamaş, acuzat că a băut vin până dimineaţa înainte de Dinamo - Rapid
Sursa foto: gabriel tamas
10 Noi 2009   •   14:45

Fundaşul lui Dinamo, Gabriel Tamaş, este din nou criticat, de această dată pentru prestaţia proastă din meciul cu Rapid. Braşoveanul a gafat decisiv la golul Rapidului din minutul 3, iar prestaţia sa este pusă pe seama consumului de alcool de cu o seară înainte, în cantoanamentul de la Săftica. Mai mult, Tamaş ar fi refuzat să mai intre pe teren la pauza meciului, după ce a fost certat în termeni duri de Cornel Ţălnar.
Gabriel Tamaş revine cu paşi repezi la imaginea pe care şi-a clădit-o în timpul sezonului trecut. După ce a dat impresia că se "cuminţeşte" în debutul acestei stagiuni, când a primit responsabilitatea banderolei de căpitan, Tamaş a început să fie din nou să îşi dea în petec, potrivit prosport. Tamaş ar fi consumat vin în cantonamentul dinamovist până dimineaţa, înaintea partidei cu Rapid. Directorul sportiv al "câinilor", Ionel Ganea, a nuanţat acestea alegaţii, spunând că de fapt Tamaş ar fi băut trei pahare de vin, după care s-ar fi culcat. Nici această variantă nu este, însă, una foarte bună pentru cei implicaţi.
Vestea nu le-a picat bine conducătorilor lui Dinamo, supăraţi oricum pentru prestaţia ex-internaţionalului român. Tamaş a fost schimbat la pauză de Ţălnar, exasperat de evoluţia fundaşului. O altă variantă a ieşirii sale de pe teren este, însă, refuzul lui Tamaş de a intra pe teren în a doua repriză a meciului cu Rapid. Nicolae Badea s-a întrebat, de ce Tamaş a apucat să consume trei pahare de vin în prezenţa lui Ganea, în condiţiile în care varianta acestuia e cea corectă. Preşedintele CA al Dinamo pare mai supărat ca oricând pe jucătorul său, iar Tamaş ar putea ajunge, chiar, să joace la echipa a doua a clubului, primind totodată o amendă consistentă.
Tamaş spune că nu avea cum să exagereze cu băutura în condiţiile care sunt la Săftica
?Să înţeleagă toată lumea, inclusiv presa: la Dinamo e mai rău ca la armată! La ora 23.00 se stinge lumina şi trebuie să ai pătura în cap. La pauză, nu m-a certat Ţălnar. Pur şi simplu, am cerut să fiu schimbat, fiindcă nu mă puteam concentra?, a declarat Tamaş pentru Adevărul.
Antena3.ro

×
Parteneri
Averea lui Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL
x close